Iarna devine un rau – este frig, este multa zapada si, bine, e frig! Dar unde este mai bine sa faci tot ce este mai bun in sezon decat in ​​The Mitten? De la saniusul cainilor la festivaluri de bere la tuburi fierbinti, iata lista noastra cu 25 de lucruri de facut in aceasta iarna in West Michigan.

Patinaj de gheata la Rosa Park Circle

Cu mai putin de 5 dolari, puteti savura in timpul magiei al iernii de patinajului pe gheata in centrul orasului, completat de luminile stralucitoare ale copacilor din jurul pietei. Nu aveti patine? Nici o problema. Pretul de admitere include inchirierea acestora.

Ski fond

Obtineti un antrenament cu tot corpul, ardeti calorii si bucurati-va de frumusetea uimitoare a iernii din Vestul Michigan, dandu-va de o parte pe schiuri de fond si lovind traseele.

Sanie cu caini

Nu trebuie sa rezervati un zbor catre Alaska pentru a experimenta sportul saniei. O ora si jumatate la nord de Grand Rapids in Cadillac, Shemhadar Dog Sled Adventures ofera oaspetilor posibilitatea de a fi un musher pentru o zi.

Festivalul lumii de iarna

Festivalul Mondial de Iarna, prezentat de Downtown Grand Rapids, Inc. si care se desfasoara in perioada 17 ianuarie – 16 februarie, ofera Grand Rapidienilor o sansa de a se bucura de aceasta cea mai magica (si cea mai rece) dintre anotimpuri. Dispunand de activitati gratuite, cum ar fi excursii de yoga si zapada,  s-ar putea sa va faca doar sa apreciati temperaturile sub zero grade.