Meritele conteaza

Sarbatoriti-va victoriile! Daca lucrurile merg bine,oamenii tind sa uite contributi si succesul altora. Femeile, in special, se indeparteaza de lumina stralucitoare pe punctele lor forte. Expertii pledeaza pentru ca femeile sa devina obisnuite sa evidentieze atributele lor profesionale in locurile de munca, asa ca atunci cand este vorba despre o crestere, seful dvs. nu are nicio intrebare cu privire la ceea ce merita. Faceti o lista cu lucrurile pe care le-ati facut si continuati sa le adaugati.

Vorbeste limba corecta

Deci, stii ce vrei, stii ce merita si stii cum sa contribui la succesul companiei. Cand cereti o majorare, cea mai comuna greseala este sa va internalizati ratiunea: „Am nevoie de o  marire de salariu”. pentru a avea succes aceasta conversatie trebuie sa ii spuneti patronului tot ce ati facut si cum o sa va motiveze cresterea sa faceti si mai mult. Acesta este locul unde se desfasoara spectacolul! Demonstrarea valorii dvs. cu performante solide va ofera o mare influenta. Sefii tai te vor recunoaste ca pe un bun pe care nu vor sa il piarda.

Spuneti-va la revedere

Daca superiorii dvs. nu sunt dornici sa va dea ceea ce ati cerut, spuneti la revedere. Acest lucru ar trebui facut in mod calm; Fa-ti constient angajatorul ca poti sa lucrezi la alte locuri de munca. Lasati-i sa stie ca va puteti iubi slujba, sunteti dispus sa va uitati in alta parte pentru a va satisface nevoile. Pe baza reactiei sefului dvs., puteti obtine o citire solida cu privire la valoarea dvs. in organizatie.