Pregatirea poate fi terapeutica. Rutina este reconfortanta si se simte bine sa-ti dedici un timp in intregime pentru tine. Cateva dimineti, amagirea butonului de amanare este prea puternica pentru a rezista straduintei de a iesi pe usa. Iata cateva lucruri pe care le puteti face pentru a accelera procesul si a crea aspectul perfect in cateva minute.

1. Folositi produse pentru scopuri multiple
Economisiti timp si bani si profitati la maximum de produsele de frumusete. Optati pentru produse multi-purpose! Cremele BB si CC sunt perfecte pentru dimineata, deoarece acestea detin functii multiple, cum ar fi hidratarea fetei, tonifierea pielii si protejarea pielii cu SPF. Bazele de machiaj care se aplica pe obraji, buze si ochi sunt simple de utilizat, economisesc timp si sunt usor de intrebuintat pentru a va reface machiajul rapid in timpul zilei.

2. Sampon uscat si balsam leave-in
Cand nu aveti timp pentru un dus reconfortant, alegeti un sampon uscat si un balsam leave-in. Samponul uscat este un produs minunat pentru zilele in care sunteti prea ocupate sa va spalati si sa va stilizati parul. Nu numai ca este excelent pentru a absorbi excesul de ulei si pentru a adauga volum, lasand, de asemenea, un parfum proaspat in parul tau si poate prelungi durata unei coafuri perfecte. Samponul uscat functioneaza minunat pentru parul aspru si fin, dar in functie de tipul de par puteti gasi formula ideala.

3. Gasiti culorile potrivite pentru buze
Daca nu aveti timp pentru o rutina completa a machiajului, o scurta trecere rapida a rujului colorat va subliniaza instantaneu aspectul in intregime, lasandu-va sa va simtiti minunate. Buzele coralii, roz si rosii va improspateaza aspectul si nu ies din stil.

4. Pregatiti-va
Luati cinci minute cu o noapte inainte pentru a alege ceea ce veti purta si pentru a depozita totul intr-un loc usor accesibil in dimineata urmatoare. Organizati-va produsele de machiaj si de frumusete si simplificati-va rutina, astfel incat sa stiti unde este totul si nu petreceti prea mult timp incercand sa localizati lucrurile dimineata.

5. Te iubesc!
Amintiti-va ca in timp ce costumele, machiajul si coafurile va fac sa va simtiti bine, totusi acestea nu va determina frumusetea. Radacinile putin grase nu schimba cine sunteti inauntru; imbratiseaza-ti sinele natural si frumos!