Sporturi acvatice? Sau te-ai juca mai degraba tenis, minigolf sau ai vrea sa mergi cu bicicleta? Nici o problema, poti gasi o multime de oportunitati de a face ceva ce iti place inclusiv windsurfing, plimbari cu jet schi, yachting si banana.

In afara de facilitati sportive, Nisipurile de Aur ofera distractii speciale si in parcul acvatic din apropiere. In statiune se poate rezerva cu usurinta o excursie la cumparaturi sau vizitarea obiectivelor turistice de la Varna, cel mai mare port al Bulgariei, precum si in apropiere, la Nessebar vechi oras istoric de aproximativ 3000 de ani. Poti face si mini-excursii in capitala Sofia, excursii cu autocarul spre magnifica Dunare, cel de-al doilea mare fluviu din Europa.

Daca esti interesat de o vacanta de neuitat, la preturi accesibile la Marea Neagra, poti verifica hotelurile disponibile, pachetele de vacanta si alte activitati online. De aici pana la o vacanta superba nu mai este mult, mai ales daca destinatia ta este statiunea Nisipurile de Aur.