Cu totii avem momente cand vrem sa petrecem cateva zile alaturi de persoana iubita, de familie sau prieteni departe de agitatia oraselor, intr-un loc linistit unde sa ne putem “reincarca” bateriile, sa ne putem bucura de aer curat si natura, de sunetul pasarilor dimineata, etc. Un astfel de loc, un adevarat colt de rai se afla si in zona Maramuresului in comuna Vadu Izei. Aceasta s-a transformat de ceva timp in statiune turistica si tot mai multi romanii ii trec pragul pentru a se relaxa si a se bucura de traditiile specifice zonei, de oamenii amabili, de natura si frumusetea zonei.

Pentru ca cei mai multi dintre cei care au fost aici au plecat extrem de multumiti si hotarati sa se intoarca, s-au construit tot mai multe unitati de cazare in Vadu Izei clasificate de la 2 margarete pana la 4 sau chiar si 5 . Locatii mai modeste sau de lux, pe toate le veti putea gasii aici. Cand ma refer la lux sa nu va inchipuiti ca veti gasii cine stie ce mobila moderna de ultima ora ci din contra majoritatea unitatilor turistice sunt amenajate in stil rustic, reprezentativ zonei insa cele de lux dispun de mobilier extrem de pretios si o multime de facilitati. Nici pensiunile/ vilele mai modeste nu stau rau , modest insemnand ca nu veti avea la dispozitie internet toata ziua sau piscine. Acestea ofera un nivel bun de confort, curatenie si nu in ultimul rand amabilitate si ospitalitate.

In cazul in care nu stiti ce unitate de cazare sa alegeti pentru concediul dumneavoastra in Maramures, cel mai simpla metoda de a va hotarii este sa accesati site-urile de promovare turistica din Romania si sa va alegeti din varietatea de oferte cea care este potrivita . Pe astfel de site-uri puteti vizualiza poze cu unitatea si puteti afla pozitionarea sa fata de anumite puncte de interes, dotarile, tarifele, facilitatile dar si cel mai important, impresii ale turistilor ce au fost deja acolo.

Relaxati-va in Vadu Izei alaturi de persoanele dragi intr-o pensiunea pe placul dumneavoastra! Tarifele din zona sunt in general foarte avantajoase iar privelistea incantatoare!