Airsoft6 este despre pasiune si prietenie. Compania a luat fiinta in anul 2013, fiind unul dintre putinele marci care pun la dispozitia impatimitilor de airsoft o gama variata de replici ale celor mai cunoscute pistoale si munitii.

Sportul impatimitilor de adrenalina

Sportul care a devenit treptat un hobby pentru persoane din intreaga lume, airsoft, inseamna, inainte de toate, dinamism. Este un joc sportiv, adoptat de o nisa restransa, dar cu adepti in intreaga lume, care presupune ca jucatorii sa simuleze conflicte sau misiuni ipotetic imaginate. Cu ajutorul unor replici de arme, jucatorii lanseaza proiectii non-metalice (AK, M4, MP7, Glock, etc) sau chiar bile din metal plastic (ca munitie), cu o greutate intre 0.20 – 0.43 g, fiind protejati de echipamente specifice, iar in desfasurarea jocului acestia pun in aplicare tactici militare reale.
Airsoft este un joc aparut in perioada anilor ’50, in Asia de Est, mai exact in Japonia.

Aparitia sa este legata de faptul ca in acea perioada, pe teritoriul Japoniei, cu preponderenta, armele de foc erau extrem de greu de obtinut, uneori chiar imposibil, din cauza legilor locale restrictive, astfel ca armele airsoft au aparut ca o consecinta a contextului existent, ca alternativa legala a armamentului interzis. Tocmai de aceea, marii producatori ai replicilor airsoft provin din Asia de Est, insa si-au extins afacerea pe teritoriul mai multor state, prin retelele de furnizori si distribuitori. Airsoft este un sport care impune o practicare intensa, fiind, totodata, un sport intens si dinamic. Impatimitii de airsoft sunt persoane active, dependente de adrenalina si suspans, profesionisti sau simpli amatori.

Cea mai variata gama de produse

Airsoft6 pune la dispozitia tuturor impatimitilor de airsoft o gama variata de servicii premium si produse atent selectionate. Compania da dovada de transparenta in comunicare, astfel ca oricine poate solicita o opinie sau oferi un feedback. Fie ca vorbim despre arme airsoft, echipament tactic, accesorii airsoft, componente, consumabile sau servisarea replicilor achizitionate, Airsoft6 va sta la dispozitie cu profesionalismul caracteristic unei companii de top.

Pistoalele Airsoft6 va ghideaza pasii spre perfectionare

Portofoliul de pistoale airsoft cuprinde replici ale producatorilor de top, printre cei 19 numarandu-se Army Armaments, G&G, Dan Wesson, Jing Gong. Preturile sunt accesibile oricarui buget, astfel incat orice jucator are posibilitatea sa se dedice pasiunii sale. Preturile acestora variaza intre 100.00,00 – 900.00,00 Lei, sau pot chiar depasi 900,000 in cazul celor mai complexe si rare pistoale airsoft, iar pentru cei mai pretentiosi, replicile sunt disponibile intr-o paleta de 10 nuante, de la argintiu la negru.

Pistoalele airsoft sunt un punct ideal de plecare in practica acestui sport, intrucat determina o actiune limitata in desfasurarea activitatii. Poate fi cu usurinta folosit de un amator, poate ajuta la perfectionarea tragerii celor care isi doresc sa devina cadre militare sau poate fi privit pur si simplu ca un mijloc de relaxare. De fapt, pistoalele airsoft sunt printre primele arme aparute odata cu sportul in sine, astfel ca sunt de departe cele mai solicitate si cautate replici.

Asadar, Airsoft6 gazduieste ce mai variata gama de replici de care amatorii si profesionistii se pot bucura, ofertand jucatorii de airsoft cu preturi competitive si replici produse de marci de top. Airsoft6 este camaradul impatimitilor de airsoft, promovand pasiunea pentru acest sport prin sprijinul pe care il ofera jucatorilor in a-si depasi limitele si a trai din plin senzatia de adrenalina.