Atmosfera din tribune e una trista. Lumea nu are rabdare si cere raspunsuri. Din minutu’ 30. De ce joaca Popa? Ce joaca Popa? De ce nu joaca Radut? De ce Chipciu joaca in defensiva cand ne lipseste atat de tare un jucator bun in ofensiva? Si-a revenit Nikolici? De ce si-a revenit Nikolici? icon biggrin Am fost la Steaua   Petrolul 1 1 Steaua fotbal Si daca si-a revenit de ce joaca? Doar ca sa nu mai fie Popa cel mai prost de pe teren?

Bourcene, n-ai plecat ma la Fiorentina?, striga un individ inghetat si enervat, din spatele meu…

Nu da la Popa.. NU!!! **tu-i mama ma-sii de treaba. A pierdut-o si pe-asta!, zice un altul… Se pare ca Nikolici nu-i suficient de prost ca sa-l scape pe Popica. Si s-a chinuit vreo 45 de minute sa nu faca nimic bun. In zadar. Popica a reusit sa nu faca nimic 90 de minute …

Si daca prin minutul 60 astpetam golul de 2-0, prin minutul 80 ma rugam sa ramana 1-1. Pana la urma si egalul e bun. Mai bun ca o infrangere.

Si scapa Steaua si deviaza Frederico si la finalizare vine… !?… Fuck, Popica. S-a dus dracu si faza asta.

Minutul 90. Fuge lumea de pe stadion ca de ciuma. In drum spre iesire toti au fantezii cu Ana-Maria. Oare de ce? Sa ne zica Reghe. Oare ce are toata lumea cu nevasta lui? De ce oare tocmai cu ea?

Poze nu prea am facut. Frigul m-a tinut cu mainile mai mult in buzunare.


L.E.: Text scris de pe telefon, publicat de pe telefon si ajuns in online… NU. Scos acum, cu vreo 20 de ore mai tarziu, din draft /