Indiferent de stilul casei dvs., spatiul este adesea un lucru nepretuit. Modul in care va aranjati si stilul de mobilier pe care il alegeti poate face diferenta dintre a trai confortabil si a trai ca un pachet de sardine.

Incercati urmatoarele idei pentru a profita la maximum de toate colturile casei dumneavoastra!

Baie

Daca baia dvs. are spatiu neutilizat, adaugati un cuier maricel pentru a stoca prosoape, jucarii pentru baie si alte articole. In baile mici, instalati un dulapior deasupra toaletei. Daca sa adaugati spatiu pentru un dulap nu este o optiune, puneti un cos decorativ pe podea pentru a depozita prosoape si covorase.

Dormitor

Imbracamintea in afara sezonului ocupa spatiul in dulapuri si sertare. Achizitionati containere de carton superficiale sau de plastic pentru a le pune sub pat. Aceasta zona de depozitare poate fi utilizata, de asemenea, pentru decoratiuni de vacanta, cadouri, suveniruri si multe altele.

Living

Cand faceti cumparaturi pentru mobilierul de camera, luati in considerare faptul ca mobilierul de dimensiuni care apare in salile de expozitii este inselator. Masurati atat latimea si adancimea canapelelor si scaunelor, cat si optiunile pentru stiluri mai mici. In sufrageriile mici alegeti masutele de cafea cu sertare si dulapuri pentru depozitare suplimentara.

Zonele amenajate pentru divertisment pot parea practice, dar sunt deseuri spatiale, daca nu sunt pe deplin utilizate. In schimb, alegeti un televizor pe care il puteti monta in siguranta intr-un zid.