Ti s-a intamplat, vreodata, sa mergi la o petrecere foarte buna, unde decorul nu era, totusi, atat de frumos? Majoritatea organizatorilor de evenimente se plang de lipsa fondurilor, motivand decorul lipsit de originalitate prin faptul ca aranjamentele florale costa foarte mult. Ce nu iau ei in considerare, insa, este existenta unor depozite de flori en gros, de unde pot cumpara plantele la un pret mult mai mic decat de la o florarie.

Asadar, atunci cand doresti sa cumperi flori pentru evenimente, arunca o privire si peste stocurile acestor depozite si vei ramane placut surprinsa de pretul final. Oricine poate deveni designer de interior, daca are suficienta imaginatie, iar sursele de inspiratie abunda, pe intreg internetul. Oricat de urata ar fi o sala, cu ajutorul florilor se poate transforma intr-un loc deosebit de frumos.

In functie de anotimp, preferinte sau tematica evenimentului, se pot alege unele dintre cele mai frumoase decoruri din flori. Imagineaza-ti, pentru o secunda, cum ar arata o sala care te primeste, la intrare, cu stalpi de flori sau cum fiecare pahar si farfurie sunt decorate cu o mica planta. Desigur, un numar atat de mare de flori, in special daca ele sunt de calitate foarte buna, asa cum sunt cele din Olanda, ar costa, in mod normal, foarte mult, daca ar fi cumparate de la o florarie obisnuita. Nu insa si daca apelati la un depozit de flori. In acest caz, costul total este redus cu pana la 50%, iar alegerile sunt nelimitate, chiar daca sunt din aria plantelor mai exotice.

Exista si un alt avantaj, in afara celui evident – al costului, atunci cand cumparati flori en gros. Acesta este faptul ca puteti sa va faceti aranjamentele singura, exact asa cum doriti, fara a depinde de gusturile unui vanzator. Puteti alcatui jerbe, buchete de mireasa, decoratiuni interioare si orice altceva aveti nevoie. O puteti face alaturi de membrii familiei, fiind o ocazie foarte buna de a va apropia si a decora asa cum isi doreste fiecare.

In ceea ce priveste inspiratia, exista pe internet cateva site-uri foarte bune, unde puteti admira si apoi reproduce aranjamente florale deosebite. Este suficienta o simpla cautare intr-un motor de cautare, pentru a vi se dezvalui mii de imagini care sa va ofere idei dintre cele mai diverse, in functie de preferintele dumneavoastra.

Recomandarea noastra se indreapta spre acest depozit de flori din Brasov, care ofera garantia prospetimii florilor cumparate, astfel incat puteti fi sigura ca ele nu se vor ofili pana la finalul evenimentului pe care il organizati. Puteti gasi pe rafturile acestui depozit atat ghivece, cat si flori de sezon, exotice sau taiate, fiecare dintre ele fiind aduse din Olanda.