Curatenia, igiena si un mediu relaxant sunt aspecte obligatorii pentru fiecare angajator. Acesta trebuie sa le puna la dispozitia angajatilor, astfel incat randamentul si productivitatea sa fie peste asteptari. Fiecare angajat este diferit in felul sau. Daca unii obisnuiesc sa lucreze haotic sau dezordonat in propriul spatiu, cei care nu sunt adeptii acestei forme de a lucra pot fi pusi in situatii neplacute intre angajatii care lucreaza in spatiile open space din marile companii.

Avand in vedere ca majoritatea firmelor opteaza pentru acest mod de organizare a spatiului cand vine vorba despre birouri, apar tot mai multe riscuri cu privire la igiena si imprastierea microbilor, mai ales daca interventiile de curatenie nu au loc saptamanal sau chiar mai des, in functie de numarul de angajati.

O firma curatenie birouri Bucuresti este solutia ideala pentru fiecare administrator al companiei, acesta avand posibilitatea de a alege cele mai bune servicii la un pret avantajos, fara a fi necesara angajarea unor persoane special pentru aceasta munca.

Curatenie in spatii mariExternalizarea serviciilor este o practica des intalnita in cazul firmelor cu un numar de angajati destul de mare, astfel incat cei care administreaza intreaga activitate sa nu fie nevoiti sa aiba o evidenta clara a numarului de persoane care isi executa treaba, fiind mult mai greu de monitorizat in momentul in care sunt prea multi. Avantajele oferite de o astfel de firma vin in primul rand in urma faptului ca aceasta preia toate problemele administrative, cum ar fi un contract de munca cu cei care executa curatenia in spatiile de birouri sau in cele pentru care sunt solicitate aceste servicii. Firmele de curatenie sunt contactate special pentru anumite lucruri, cum ar fi serviciul de spalare mocheta sau covoare de mari dimensiuni.

Produsele si echipamentele folosite de o echipa de curatenie sunt inotdeauna peste cele folosite de persoanele angajate pe cont propriu, deoarece acestea nu dispun de posibilitatea de a achizitiona si alte lucrui in afara de cele existente pe piata, pe cand o firma de curatenie reuseste sa aduca spatiul de munca si nu numai la un nivel maxim de igienizare, asa cum o fac si cei de la Evo Cleaning, care au propria echipa de curatenie bine pregatita pentru a face fata tuturor provocarilor.

Pericolul la care sunt expuse persoanele care traiesc in spatiul in care se face curatenie dispare, nu mai este necesar ca acestea sa se fereasca sau sa aiba grija la podeaua umeda, sa astepte pana cand este terminat locul de aspirat pentru ca o firma de curatenie poate veni la ora dorita sau in ziua in care nu exista activitate in spatiul respectiv astfel incat activitatea acestora sa nu fie perturbata de zgomote.

Firmele de curatenie asigura in permanenta persoane care pot indeplinii cerintele fiecarui client, evitand situatiile in care angajatul, pentru pastrarea curateniei, se afla in concediu sau orice alta situatie in care nu poate veni la munca, iar curatenia din suprafata respectiva este sub semnul intrebarii. Aceste situatii sunt de evitat mai ales in spatiile in care traficul este intens, numarul de angajati este destul mare, iar nevoia de curatenie si igiena este indispensabila.

Decizia de a contacta o echipa de curatenie este probabil cea mai buna varianta si solutie pentru fiecare firma in care numarul persoanelor care isi desfasoara activitatea si isi petrec o mare parte din timp la birou contribuie la riscul de contaminare, de strangere a deseurilor, dar si a lipsei de iginea, avand in vedere ca fiecare are propriul stil de a-si intretine locul in care lucreaza.