Produsele pentru ingrijirea tenului sunt disponibile intr-o gama foarte larga pe piata. Dintre acestea se disting ca si eficienta produsele pe baza de aloe vera, planta avand o larga paleta de aplicare in industria produselor cosmetice sau a produselor de infrumusetare.

Produsele pentru ingrijirea pielii oferite de catre Forever Living Products sunt concepute pe baza unor ingrediente naturale de cea mai buna calitate, dintre care se evidentiaza aloe vera pentru a oferi tot ceea ce presupune o ingrijire adecvata a pielii. Mai mult, ele sunt oferite la preturi accesibile comparativ cu produse similare din punct de vedere calitativ, fara a mai aduce in discutie posibilitatea desfasurarii unei activitati de distributie care sa aduca venituri suplimentare consistente. Dar despre acest ultim lucru intr-un alt articol. Produsele Forever din aloe vera sunt o modalitate exceptionala de aparare a pielii impotriva factorilor agresivi din mediu precum si a radicalilor liberi.

Produsele Forever sunt certificate de catre Consiliul Stiintific pentru Aloe cu sediul la Londra. Crema cu propolis Forever Living Products combina doua elemente esentiale in ingrijirea pielii si/sau tenului: aloe vera si propolis. Nimeni altcineva nu ar fi putut reusi o combinatie mai placuta si eficienta dintre aloe vera si propolis decat Forever Living Products in cremaAloe Propolis Creme. Aloe Vera hidrateaza si patrunde foartea adanc in piele, pana in straturile cele mai intime purtand cu sine proprietatile calmante si vindecatoare ale propolisului.

Acesta este si secretul cremei: aloe vera transporta propolisul, iar acesta isi arata proprietatile de antibiotic natural pe care le detine grabind vindecarea, si foarte important de retinut, previne aparitia cicatricilor ce ar putea ramane pe locul afectat. Dar nu numai in cazuri de accidente se poate folosi crema cu propolis si aloe vera de la Forever Living Products. Este o excelenta crema de zi pentru doamne, pana la urma orice doamna si-ar dori sa beneficieze de calitatea ei. Daca ati sti cat de stralucitoare si catifelata ramane pielea dupa folosire nu ati folosi-o si dumneavoastra?

  • Ofera beneficiile combinate ale aloei vera si al propolisului
  • Este o crema calmanta in caz de accidente si diverse boli ale pielii
  • Este o crema de zi foarte buna
  • O excelenta si hranitoare crema pentru piele