Cine lucrează acasă, dar nu are posibilitatea de a transforma o încăpere în birou, știe bine cât este de dificil sa reușești sa te concentrezi. Intre copiii care alearga, un soț sau soție vorbareata și, eventual, o soacra ce face vizite dese și neanuntate, a munci acasă în mod liniștit și productiv este aproape imposibil.

Și de aceea încercam, în acest articol, sa vorbim de o soluție mai specială: biroul înserat în dulapul-perete. Cine ar fi crezut? Noi credem ca este o idee geniala și practica. Înainte de toate pentru ca vei avea un locsor numai al tău, dedicat exclusiv muncii. O munca pe care, la sfârșitul zilei, o vei închide, literalmente, în dulap și, astfel, vei trage o linie de demarcatie intre viața profesională și cea de familie.

Mai mult, vei putea proteja computerul, instrumentele și documentele de munca de posibile ”incidente”. Biroul din dulapul-perete e un sistem care te va ajuta mult în gestionarea muncii. Și, în plus, te vei distra mult la amenajarea și decorarea lui.

Este clar faptul ca într-un ”birou la perete” prioritatea va fi în optimizarea spatiilor. Mobila de care nu te poți lipsi este planul de lucru. Acesta se poate realiza de către un artizan sau de o firma specializata în mobilier de birou la comanda. Poate fi prevazuta cu roti și cu sertare pe una din laturi. Acest ultim element va fi foarte util pentru depozitarea documentelor, a materialelor și instrumentelor. Pe rafturile superioare se pot aseza toate lucrurile necesare, în așa fel încât planul de lucru sa rămână cât mai liber cu putinta. E important sa avem masa curata pentru a menține și o ordina mentală.

Se poate profita și de partea interioara a usilor dulapului, pe care se pot agata un calendar, o tablita pentru adnotari. Dacă faceți o munca creativa puteți monta pe partea interioara a uneia din ușile dulapului o tabla pictatape care puteți nota ultimele idei.

Pentru a alege culoarea biroului din dulap ne vom baza pe câteva criterii:

culorile să fie în acord cu propria personalitate

culori ce sunt indicate, în general, ca relaxante; (toată gama de la albastru la verde, de exemplu)

vopseluri ce preiau culorile brandului tău

Pentru a da o nota de stil în plus, pe peretele opus se pot vopsi imagini cu ajutorul sabloanelor, sau se pot lipi unele postere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>