British Airways, una dintre cele mai mari companii aeriene europene, face un pas inapoi in timp cu organizarea celui mare mare concert in aer, in stilul anilor ’80, sambata, 10 martie. Spectacolul va include artisti precum Bananarama,Tony Hadley (Spandau Ballet), Kim Wilde si Go West.

Zborul special va incerca sa doboare un record mondial Guinness pentru “Cel mai inalt concert “, zburand pana la o altitudine de 13.106 metri. Pornind de la Heathrow Terminal 5, concertul va strange bani pentru parteneriatul caritabil al celor de la Start Flying –British Airways cu Comic Relief, in ajutorul Zilei Red Nose (15 martie).

Concertul in stilul anilor ’80 ii duce pe pasageri, care au achizitionat bilete de avion pentru acest zbor special, inapoi la momentul lansarii Comic Relief. Pentru a ramane in concordanta cu tema, echipajul British Airways va prezenta uniformele originale ale acelei perioade. Meniurile din epoca din aur nu vor lipsi nici ele si vor contine tartine, carnati de cocktail, frigarui cu ananas si branza, prajitura rasturnata cu ananas si bomboane efervescente.

Bananarama, care au facut echipa cu Dawn French, Jennifer Saunders si Burke Kathy pentru a inregistra “Help” (Help), un single caritabil pentru Ziua Red Nose 1989, se declara mandri de ajutorul acordat celor de la Comic Relief, inca de la inceputurile acestora, timp in care organizatia de caritate a ajutat aproape 50 de milioane de oameni in Africa siin jurul lumii.

Cunoscuta formatie de fete a anilor ’80, printre ale carei hituri se numara ”Cruel Summer”, ”Robert De Niro’s Waiting”, ”Love in the First Degree”si ”Venus”, va evolua in salonul British Airways inainte de decolare, alaturi de cei de la Go West -cunoscuti pentru ”The King of Wishful Thinking” si ”Call Me”.

In 2015, British Airways a stabilit un nou record mondial Guinness pentru ”Cel mai inalt spectacol de stand-up comedy” la 10.668 metri inaltime cu Dara O’Brien, Jack Whitehall si Jon Richardson. Prin parteneriatul sau, Start Flying, British Airways a strans peste 4 milioane de euro pentru Comic Relief, pentru a ajuta la schimbarea vietii copiilor vulnerabili si dezavantajati dinAnglia si cele mai sarace tari din lume.