DVD-urile ofera o protectie ridicata fata de alte medii de stocare. DVD-urile ofera din ce in ce mai mult spatiu astfel poti stoca filme, jocuri si alte informatii care vrei sa le tii in siguranta.

Inlocuirea carcasei deteriorate

Pentru mulți cumpărători, căutarea de carcase pentru dvd-uri este un chin deoarece acestea trebuie alese cu grija. Pe piata sunt multe modele dar nu toate ofera cea mai buna protectie dvd-ului tau. Un dvd este destul de rezistent dar pentru a va pastra datele in siguranta pentru cat mai mult timp trebuie sa alegeti o carcasa dintr-un material mai gros de preferat neagra si sa nu fie transparenta. In momentul de fata pe piata exista urmatoarele tipuri de carcase:
Carcase verzi de DVD
Carcase albe de DVD
Carcase negre de DVD
Carcase duble pentru dvd
Carcase triple de DVD
Cu o gama asa de mare este imposibil sa nu gasiti carcase perfecta pentru a va pastra datele in siguranta.

Stocarea de informatii pe DVD acasa sau la birou

Cei mai mulți dintre noi ardem acum DVD-uri. Poate că ați descărcat video acasa sau doriți să susțină un număr mare de fișiere personale. În birou, ar putea fi documentație produs, o prezentare client, sau o broșură digitale pentru compania dumneavoastră. Oricum, un set de potrivire cazuri colorate DVD (DVD cazuri de culoare din SUA), asigură o biblioteca de date bine organizat.

Promova abilitățile dumneavoastră cu un curs de instruire DVD – într-un caz DVD marcă
Dacă aveți o abilitate speciala, ai putea face bani prin producerea și vânzarea de DVD-uri de instruire multimedia, fiecare într-un caz DVD marcă profesional. Crearea de conținut dvs. ca documente, video și audio; apoi pune-l pe disc și-l pachet atractiv în cazuri DVD personalizate. De la SEO de formare cu caracter personal, cine știe ce nou și profitabil flux de venituri acest lucru ar putea crea pentru tine.

Oricare ar fi motivul pentru inscripționarea unui DVD, este ușor de a crea un capac izbitoare: lista fișierele arhivate, transporta branding compania dvs. sau personaliza video de un cuplu de tineri norocos de nuntă (într-un caz curat DVD alb, natural). Tot ce ai nevoie sunt cateva DVD-uri, o sursă de cazuri de DVD-uri goale și o imprimantă pentru a crea insertii de acoperire.

Este ușor să cumpere în cazul DVD drept on-line