Daca esti la inceput de drum in acest domeniu atunci cu siguranta nu stii care sunt cele mai importante lucruri de analizat la o agentie de web design inainte de a le inmana proiectul tau.

Cel mai important lucru consta in proiectele deja realizate. Fa o analiza detaliata asupra acestora si fii sigur ca cel putin unul este pe placut tau. Daca nu gasesti nici macar unul inseamna ca va fi foarte greu ca agentia sa iti inteleaga nevoile. Cauta o agentie care are proiecte de web design variate din diferite arii de afaceri… cauta diversitate!

Cu cat portofoliul de proiecte este mai variat si mai bun cu atat de mult inseamna ca agentia poate realiza proiectul tau.

Nu te opri la prima varianta gasita! Cere oferte de pret de la cat mai multe agentii web astfel vei fi sigur ca alegi varianta care iti ofera cel mai bun raport pret/calitate. Poti trece si la pasul urmator, intalnirile. Te poti intalni cu reprezentatii firmelor pentru a discutaface-to-face detaliile proiectului si pentru a vedea daca acestia inteleg exact ceea ce cauti.

Sunt multe alte aspecte de analizat pe langa realizarea propriu-zisa a site-ului:

  • mentenanta: este important ca site-ul sa aiba mentenanta si sa fie actualizat constant;
  • optimizare SEO: degeaba ai un site daca acesta nu este optimizat SEO. Priveste aceasta optimizare ca pe aranjarea interiorului unui magazin real, daca rafturile blocheaza usa cine va mai intra in magazin?
  • promovarea: poate ca este cel mai important punct. Fara promovare site-ul tau nu va fi gasit de clienti si astfel nu va genera profit.

Nu uita: analizeaza inainte de a decide!