Exista multe branduri care ne surprind in anul curent, de amintit fiind HTC, Sony, Samsung sau Apple. Cu toate acestea, nu putem spune ca exista vreun producator care nu isi incearca norocul pe piata, in colectia fiecaruia existand cel putin un smartophone cu specificatii de top. Prezenta unui astfel de model nu garanteaza succesul brandului, insa ii determina pe cumparatori sa se identifice mai usor cu respectivul producator, chiar daca urmeaza sa faca investitii in alte produse, echipamente si gadget-uri ale brandului.

Sa spunem ca rolul principal al unui astfel de smartphone este acela de marketing, echipamentul trebuind sa fie ilustrativ pentru tehnologia de ultima generatie. Indiferent daca ea se traduce printr-un design de exceptie, prin portabilitate sau prin functionalitati.

In randurile ce urmeaza iti vom prezenta acele gadget-uri care au generat cele mai multe si mai diversificate pareri telefoane, ele reprezentand noutatile pe care romanii le-au cautat in magazinele IT din domeniul online sau offline inca de la prima zi de lansare.

Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

De departe, trasatura definitorie a acestui smartphone este ecranul SuperAmoled, o inovatie din partea brandului care a fost adusa in lumina reflectoarelor inca de la modelul S6. Rezolutia este o alta caracteristica de top a telefonului Galaxy S7 Edge, ea fiind cunoscuta in mediul autohton sub abrevierea QHD. Diagonala sa de 5, 1 ” constituie un aspect care nu ii ofera doar estetica, ea imprumutandu-i telefonului si o mai mare portabilitate. Daca totusi sunteti pasionati de ecranele supradimensionate, S7 Edge aduce un plus de 0,4”. Alte functionalitati de referinta: viteza de 450 mbps, cel putin 32 Gb de memorie, dar si camera foto care ramane si de aceasta data una dintre cele mai performante.

Samsung Galaxy Note 7

Spre deosebire de deja celebrul Galaxy Note 5, versiunea Note 7 vine cu un ecran SuperAmoled, care imprumuta din eleganta lui Galaxy S7 Edge. Alte noutati din perspectiva acestui gadget sunt reprezentate de functia de scanare a irisului, care o inlocuieste pe cea care se baza pe amprente. Totul, doar pentru un grad de securitate mai inalt al utilizatorului. Tot din perspectiva hardware, Galaxy Note 7 impresioneaza si prin display-ul HDR, acesta fiind responsabil pentru un contrastul impecabil. Daca adaugam si noul duo cromatic pe care brandul il pune la dispozitia pasionatilor, atunci stam fata in fata cu unul dintre cele mai vanate smartphone-uri ale momentului. Sa nu omitem faptul ca este primul dispozitiv waterproff din aceasta gama.

LG G5

Ca o completare a modelelor “LG K8” & “LG K500n X Screen”, ale caror functionalitati sunt descrise pe indelete pe platforma http://www.preturisipareri.ro/ , LG G5 este un echipament bazat pe o estetica surrpinzatoare, dar si pe un artificiu arhitectural care ii ofera unicitate in fata utilizatorului. Vorbim despre un design modular, beneficiul imediat al acestui tip de constructie fiind reprezentat de faptul ca ii pot fi adaugate diverse accesorii formatului initial, accesorii care insa nu vin la pachet cu varianta clasica. Spre deosebire de Galaxy Edge S7, camera foto are 16 MP, comparativ cu cei 12DP ai terminalului Samsung. In plus, are un grad sporit de autonomie prin prisma acumulatorului sau, avantaj pe care il puteti resimti in momentul in care doriti sa inregistrati in format 4K.

iPhone SE

Daca o diagonala impresionanta nu este aspectul care va atrage atentia la un smartphone de top, atunci iPhone SE este gadeget-ul a carui evolutie de pret trebuie sa o urmariti anul acesta. Imprumutand designul si functionalitatile de la iPhone 5S si 6S, insa adaugand o diagonala doar de 4”. iPhone 6E este un hibrid accesibil, inovativ si versatil!