Nu, nu e deloc o utopie. Poti avea casa ta pe timp de criza. Daca pana acum n-ai reusit si te gandesti de mult timp la cum ar fi acest lucru realizabil, cu solutia vin eu in acest articol. In primul rand, una din cele mai bune solutii pentru a ridica repede o casa sau pentru a cumpara una, ar fi sa apelezi la un credit ipotecar.

Bine, nu asa, aiurea si sa te trezesti apoi ca dobanda creste, creste si nu se mai opreste. Te poti interesa la cat mai multe banci, poti consulta cat mai multe oferte si abia la final, poti decide care e cea mai buna dintre toate aceste credite oferite de banci. Asta ar fi una din modalitati. Pentru cei care inca nu au detinut niciodata un spatiu locuibil mai mare de 50 mp, solutia s-ar putea sa fie mult mai roz decat cea de mai sus. Afla ca daca te incadrezi in programul Prima Casa, poti apela la un credit Prima Casa.

Acest credit este oferit de catre banci in colaborare cu Statul Roman, fara ca tu sa garantezi faptul ca il vei returna. Bineinteles, asta nu inseamna ca poti sa-l iei si sa nu-l returnezi. Inseamna insa ca vor garanta pentru tine, Statul Roman si banca ce iti ofera creditul, in proportii de 50-50. Cu aceasta oportunitate, veti realiza poate faptul ca este relativ usor pemoment sa-ti construiesti sau sa-ti cumperi o casa.

Va veni apoi vremea cand va trebui incet incet sa returnezi cei 60.000 E imprumutati, insa daca veti fi constienti si calculati, veti munci, ii veti plati si la final va veti putea bucura de a locui in casa voastra si numai a voastra. A si sa nu uit, pentru a o utila cu tot ce trebuie, ati putea apela in acelasi timp si la un mic credit nevoi personale.