Castigati recompense la achizitiile zilnice
Va puteti extinde bugetul in continuare profitand de recompensele oferite de banca dvs. sau de compania de carduri de credit. De exemplu, unele carduri de credit ofera recompense in numerar pentru achizitii specifice zilnice. O optiune precum Visa Credit One Bank Platinum Rewards este un astfel de card de credit. Clientii pot castiga 5% inapoi in numerar pentru primele 5.000 USD de achizitii eligibile pe an, cum ar fi benzina, produse alimentare, internet, cablu, TV prin satelit si servicii de telefonie mobila, plus 1% recompense in numerar pentru toate celelalte achizitii.

„Asigurati-va ca recompensele dvs. functioneaza pentru dvs. – si nu doar ca un bonus de inscriere extraordinar”, a spus David Herpers, sef de produs la Credit One Bank. „Gasiti un card de credit care sa va ofere mai mult pentru obiceiurile dvs. zilnice de cheltuieli.”

Comparati ratele dobanzii la deschiderea unui cont de economii
Cand selectati un cont de economii, cautati cel mai mare randament, dar luati in considerare si cerinta de sold minim, orice rate introductive care pot expira dupa o anumita perioada si usurinta cu care puteti accesa banii si informatiile despre cont. Adesea, bancile digitale pot oferi rate mai mari decat sucursalele traditionale, datorita costurilor lor generale mai mici. Asigurati-va ca orice banca pe care o luati in considerare va ofera o rata echitabila si sa va protejeaza banii.