Imaginea este foarte importanta pentru o femeie mai ales ca asa ne dam seama de personalitatea unei fiinte la prima vedere. Astfel putem deduce din aspectul fizic cam ce fel de fiinta este respectiva persoana.

Femeile trebuie sa tina cont de imaginea lor din mai multe puncte de vedere: coafura, haine, incaltamine, bijuterii, machiaj si ingrijire. De altfel, prima impresie, a imaginii unei femei este importanta si la locul de munca si mai ales cand vrei sa obtii un job. Spre exemplu femeile aranjate cele care se preocupa de frumusetea lor sunt mai bine vazute decat celelate.

Vedetele reusesc cu greu sa-si creeze o buna imagine in showbiz si in asta se investesc multi bani. Spre deosebire de alte tari, in Romania se pune accent pe femeia tunata si dotata. Drept urmare orice parte a sexului feminin incearca prin diferite cai sa se faca mai frumoasa.

De aceea femeia moderna recurge la diverse operatii chirurgicale pentru a-si imbunatatii unele parti ale corpului: implant de silicon, fese, micsorare de nas, modelare, indepartare de grasime, etc.

Dupa cum bine se stie in ziua de azi multi barbati prefera insa femeile naturale, iar in lumea modelingului imaginea unei fete cat mai naturale conteaza foarte mult.

Iata cateva lucruri sfaturi importante pentru ca imaginea unei femei sa fie una de succes:

-o tinuta eleganta, tocurile inalte si o coafura pe masura va da impresia de femeie moderna si sigura pe sine;

-o manichiura si un machiaj impecabil va evidentia faptul ca esti o femeie ingrijita;

-comportamentul calm si mai putina vorba, creeaza o imagine a femeii inocente;

-accesoriile alese potrivit, cat sa nu incarce tinuta, va da un aspect cochet si de femeie delicata.