Majoritatea dintre noi isi doresc o viata fericita, implinita, de succes. Pana la urma ne dam seama ca nu este chiar asa de usor sa ai parte de viata perfecta si ideala pentru tine pe care o doresti. Care este secretul neimplinirii vietii ideale pentru toti dintre noi? Totul consta in greseala pe care o comit majoritatea oamenilor: atitudinea negativa si frica. “Atitudinea este totul” scrisa de Jeff Keller cuprinde acele 12 lecturi care sunt esentiale de stiut pentru a obtine succesul mult dorit.

Jeff Keller, fost avocat, este scriitor si orator de succes in zilele noastre, fiind fondatorul companiei Attitude is Everything Inc. in acelasi timp. De aici izvoraste si titlul acestei carti. Keller nu a fost satisfacut de viata sa ca si avocat, si pregatit pentru o noua viata, a inceput sa fie preocupat cu aspectele ce tin de motivatie si incredere in sine.

Aceasta carte prezinta acele 12 lecturi care evidentiaza faptul ca doar persoanele motivate si optimiste ajung sa aiba incredere in capacitatile lor, urmand de aici si succesul, evident. Majoritatea oamenilor se simt pierduti si nu sunt satisfacuti cu viata pe care o traiesc. Ce este de facut? Exista o cale de iesire, aceea de a aduce schimbari pozitive in viata. Acest principiu este unul dintre ideile principale ale acestei volume.

Pentru a aduce schimbari pozitive in viata, este nevoie de optimism si dezvoltare personala. Secretul consta doar in atitudinea mintala pozitiva si de a sti modul in care anumite situatii trebuie sa fie tratate, dar fara a intra in panica. Totul consta doar in vointa si atitudinea pozitiva. Oamenii optimisti, deschisi pentru oportunitati noi in viata sunt cu siguranta castigatorii succesului.

Vestea cea buna este aceea ca nu este vorba neaparat de eforturi enorme. Uneori, cele mai mici eforturi sunt de ajuns pentru a muta chiar si muntii din loc!