Aflati in cautarea unui produs sau serviciu, fiecare dintre noi va opta pentru cel mai bun raport calitate/pret. Aceasta caracteristica umana este general valabila, indiferent ca intentionam sa achizitionam un pachet turistic sau avem nevoie de serviciile unui instalator. Dat fiind faptul ca am purtat, cu buna vointa, discutia catre zona turistica, trebuie sa stiti ca in capitala aveti posibilitatea sa achizitionati pachete de cazare de calitate la preturi excelente.

Desi gurile rele vor spune intotdeauna ca in capitala cazarea este una scumpa raportata la calitatea serviciilor, o cautare amanuntita a ofertei turistice va aduce in prim plan destule elemente care sa contrazica aceste afirmatii. Un hotel Bucuresti care sa fie de calitate dar in acelasi timp si accesibil ar trebui sa fie cotat cu 4 stele, sa fie amplasat intr-o zona apropiata de principalele puncte de atractie si sa dispuna de numeroase servicii conexe care sa ne ofere facilitatile dorite.

Hotel Pullman Bucuresti – 4 stele

Situat in zona central-nordica a capitalei, in imediata apropiere a compexului Romexpo, Hotelul Pullman este o alegere inspirata din mai multe puncte de vedere. Pe de-o parte, ofera acces facil atat catre centrul Bucurestiului cat si catre aeroport, insa pe de alta parte are un avantaj major datorita amplasarii intr-o zona eco a capitalei, mediul inconjurator fiind plin de verdeata.

Constructia este una moderna si eleganta, dimensiunile sale ridicate conferindu-i hotelului Pullman rolul de cea mai mare cladire din zona. Dispune de numai putin de 203 de spatii de cazare, numai putin de 30 dintre ele fiind oferite spre inchiriere sub forma de apartamente in regim hotelier. Indiferent de solicitarile pe care le aveti, Hotelul Pullman va reusi sa va incante datorita personalului extrem de agreabil cat si datorita dotarilor de lux: tv prin satelit, internet prin wi-fi, aer conditionat, minibar, seif si numeroase servicii conexe sau wild card-uri catre masaj, piscina, sala de fitness sau jacuzii.

De neratat pare a fi restaurantul Les Oliviades, pasionatii de mancaruri mediteraneene bucurandu-se de zeci de preparate cu specific. Seara puteti petrece clipe de relaxare in cadrul barului L’Arpege, muzica buna si bauturile fine nelipsind din decor.

Hotel Parliament Bucuresti – 4 stele

Denumirea Parliament nu are o legatura cu Palatul Parlamentului, asta in pofida faptului ca hotelul este amplasat in imediata vecinatate a impunatoarei cladiri din centrul Bucurestiului. Cunoscatorii acestei locatii stiu faptul ca zona este una cat se poate de linistita, plina de verdeata si extrem de curata, un aspect mai rar intalnit pentru o locatie bucuresteana.

Cladirea este una de 4 stele si a fost inaugurata la finele anului 2000, an care a coincis cu lansarea mai multor ansamble hoteliere in capitala. Parliament este un hotel Bucuresti recunoscut pe plan local datorita celor peste 70 de camere delux care ofera conditii excelente de cazare, un mediu relaxant precum si numeroase alte facilitati.

Fiecare camera este dotata cu tv prin satelit, aer conditionat, acces pe baza de cartela, seif sau telefon in baie. De asemenea, aveti parte de numeroase alte aparate electronice si electrocasnice, serviciu de room service 24/24 si acces rapid la spa, sauna sau jacuzzi. In interiorul hotelului puteti servi si masa, cladirea Parliament dispunand de un restaurant Bucuresti cu terasa care poate gazdui numai putin de 100 de persoane.