Pai la o scurta cautare pe internet aflii cateva informatii esentiale despre Sinaia. In primul rand, orasul Sinaia este situat la poalele Muntilor Bucegi, la aproximativ 60 de km nord vest de Ploiesti si la cira 50 km sud de Brasov. Sinaia are o foarte mare importanta turistica, atat datorita peisajelor superbe pe care le ofera dar si datorita posibilitatilor de relaxare si cazare la standarde inalte. Intrand mai mult in amanunte, Sinaia este o destinatie unica mai ales datorita posibilitatilor de tratament existente aici.

Sinaia intruneste conditii excelente de tratament a neuroasteniei, a tulburarilor aparatului digestiv (in gastritele cronice hipoacide), a tulburarilor hepatobiliare (dischinezie biliara, colecistita cronica, sechele dupa operatii pe ficat), endocrine, respiratorii (nevroze respiratorii) si alte tulburari, dar si pentru odihna si recuperare a potentialului de munca. Dar nu va ingrijorati prea tare, Sinaia este o destinatie ideala de odihna impreuna cu familia, unde se combina utilul cu placutul si de unde veti avea o multime de lucruri de invatat.

Asadar, Sinaia este o destinatie cu o deosebita importanta culturala care dispune de numeroase atractii turistice cum ar fi Castelul Peles, Pelisorul, Manastirea Sinaia, cazinoul Sinaia si multe altele. Sunt comori arhitecturale care i-au adus un mare renume statiunii Sinaia, o notorietate care o merita pe deplin. Cu siguranta toate aceste atractii din Sinaia ar trebui sa fie cunoscute de toata lumea dar din pacate valorile recunoscute de catre romani sunt diferite de la individ la individ dar un lucru este sigur: Sinaia ar trebui sa fie o destinatie necesara tuturor iubitorilor de vacanta, un „must-have” daca vreti al tuturor romanilor si chiar strainilor care apreciaza adevarata valoare a culturii noastre.

De aceea, in ultimii ani, aceasta statiune montana s-a schimbat foarte mult, Sinaia ofera locuri de cazare la munte din ce in ce mai moderne, in hoteluri, vile, pensiuni case la particulari cat si la cabane in conditii ideale de petrecere a unei vacante linistite la munte. Sinaia reprezinta si o destinatie ideala pentru iubitorii miscarii, caci statiunea Sinaia vine si in spijinul amatorilor sporturilor de iarna – exista o partie de bob (1500 m lungime, 13 curbe si 132 m diferenta de altitudine), multe partii de schi cu grade diferite de dificultate, partii de sanie, telecabina, telescaun, teleschi. Toate acestea fac din Sinaia un adevart centru turistic al iubitorilor de schi.

Recomandam cu toata caldura sa alegeti Sinaia pentru urmatoarea dvs vacanta la munte. Informatii complete despre posibilitatile de cazare Sinaia se pot regasi accesand aceasta pagina de internet specializata in turism, cu detalii complete si actualizate despre majoritatea unitatilor de cazare din Sinaia. In plus, aici aveti certitudinea unor informatii concrete de vacanta cat si sfaturi utile si pareri obiective asupra unitatilor turistice din statiunea Sinaia.