Multi utilizatori de tigari electronice se intreaba ce este lichidul care se foloseste pentru aceste tigari. Cei care de-abia au inceput sa foloseasca aceste tigari, printre care eu insumi, sunt curiosi care este acel lichid versiunea cea mai recomandata.

Am tot incercat diferiti producatori si diferite arome, pana ce am dat de acest site unde am gasit informatii utile despre Dekang e-liquid si cu ajutorul acestor informatii am fost indrumat spre calea cunoasterii. Ia sa vedem si cauza! Tutunul este planta care sta la baza productiei tigarilor traditionale, a trabucului si al nicotinei pentru tigarile electronice.

Ma gandesc ca toti sunteti lamuriti in privinta informatiilor de baza despre tigarile electronice, dar daca nu, acum va explic: o tigara electronica este un dispozitiv electronic cu o sursa de energie electrica sau baterie, care degaja o anumita cantitate de aburi cu sau fara nicotina, sau de diverse arome care sunt inhalate de utilizator. Dar fata de o tigara traditionala, tigara electronica foloseste e-lichid, o substanta care ne ofera senzatia de fumat fara fum.

Producatorul cel mai potrivit pentru aceasta substanta numita e-lichid este firma Dekang, care produce e-liquidul Dekang de calitate superioara, recunoscuta chiar si de critici. Aceasta firma foloseste nicotina si e-lichidul extras doar din plantele cultivate de ei insisi pe propriile lor terenuri, departe de efectele daunatoare si poluante ale Chinei, cu cele mai noi tehnologii si materia prima extrasa doar din plante de calitate.

De-a lungul anilor multi au incercat sa falsifice e-liquid-ul Dekang de aceea firma si-aluat masuri de protectie adecvate prin ambalaje unice:sticla cu forma unica din plastic, de culoare maro, cu eticheta holografica, iar capacul cilindric are imprimata YNDK, logo-ul unic “Authentic Decang”.