Knit
Iarna solicita multe seri in care sa stai confortabil pe canapea. Daca plasati un spectacol preferat sau devorati un podcast, folositi acest timp pentru a va mentine mainile ocupate si a tricota ceva! Studiile arata ca tricotatul poate ajuta la reducerea depresiei si a anxietatii. Michigan Fiber Studio din Eastown ofera o selectie frumoasa de fire si clase, de la incepatori pana la avansati.

Alatura-te unei clase de antrenament
Studiile arata ca zilele mai scurte si vremea rece pot contribui la sentimente de depresie si anxietate, pe care exercitiile fizice se dovedesc a le combate. Alaturati-va unei clase de antrenament si obtineti acele minunate endorfine care curg pentru a avea grija de mintea si corpul vostru. Vezi Funky Buddha Hot Yoga, YMCA sau Beer City Barre.

Ia o clasa de gatit
Incalziti-va cu cateva retete noi si tehnici de gatit cu o clasa de gatit Piata din centrul orasului si Epicurianul local ofera cursuri de gatit bazate pe bucatarii regionale.

Vizitati Gradinile Frederik Meijer
Singurele gradini botanice si parcuri de sculpturi din West Michigan continua sa ofere vizitatorilor o experienta unica de-a lungul anului. Parcurgeti traseul de sculptura uimitor, incalziti-va in Conservatorul Tropical Lena Meijer cu cinci etaje sau consultati o expozitie de clasa mondiala in galeria lor interioara.