Mergi la filme
Iesiti de frig, bucurandu-va de cel mai recent blockbuster de la Studio C, noua locatie din centrul orasului Celebration Cinema sau contemplati o lansare indie la Institutul Urban de Arta Contemporana.

Coace
Exista vreun moment mai bun pentru a-ti duce cuptorul pana la 350 si pentru a-ti umple casa cu mirosul dulce al coptului? Vezi aceste deserturi delicioase sau aceasta reteta pentru produse de patiserie cu puf de ricotta si creme brulee.

Accesati Blandford Nature Center
Aceasta natura indragita are putin peste 2 km de trasee frumoase, o ferma, animale salbatice si diverse activitati de-a lungul sezonului, cum ar fi drumetii cu rachetele, cladirea fortului de iarna, atelierele de kombucha si multe altele.

Vizitati Muzeul de Arta al Grand Rapids
Iesiti din frig si bucurati-va de o dupa-amiaza la Grand Rapids Art Museum. David Wiesner & The Art of Wordless Storytelling este afisat pana pe 12 ianuarie; Bill Mayer: The Shape of Things este afisat pana pe 12 februarie. Mai multe expozitii, printre care Un nou stat de materie: sticla contemporana si elemente de design din Colectia permanenta, deschise in ianuarie si februarie.