Luni: inceputul unei saptamani grele, in care urma sa am doua teze. Prima chiar luni, la geografie. Subiecte usoare, urmate de dezbaterea: “tie cat ti-a dat? -4. -,.5. -0,0001. -1,5″ pe care am evitat-o ca sa nu imi fac ganduri negre. La ora de desen am crezut ca ne-a fost inlocuita profesoara, dar era aceeasi. Am primit si decontul pe abonament si asa am petrecut cele doua ore de romana la KFC.

Marti: La franceza am ajuns la a doua tema nefacuta, a treia aducandu-mi si un 4, sper sa nu ajung acolo. Ce sa fac daca n-am avut timp sa scriu un eseu despre prietenie? <_< La ora de romana am facut mai multa istorie, vorbind despre perioada pasoptista, iar la psihologie am facut niste exercitii.

Miercuri: iar am scris la romana de mi-au sarit capacele si o colega ne-a citit niste fabule. Surprinzator, profesorul de geografie ne-a adus tezele si am reusit sa iau 10, in timp ce el a fost dezamagit ca nimeni nu a identificat forma de clopot in cazul unei piramide a varstelor. In timpul orei de istorie, colegilor le-a venit ideea sa faca o serbare de craciun, in care nu o sa ma implic.

Joi: vreo 10 absenti la biologie, in timp ce eu si Lemonade cautam informatii pe o fisa, in doua atlase si in manual ca sa sintetizam o lectie. La fizica am crezut ca o sa ma asculte, dar profesoara s-a hotarat sa ia elevi si de la inceputul catalogului dupa ce chinuise cativa de la coada alfabetului. Dupa ora de TIC a plouat cu lacrimi pentru ca nimeni nu e in stare sa scrie niste comenzi de sortari si filtrari in Excel, eu am luat 8 acum vreo doua saptamani pentru ca am citit ca prostul printre randuri si n-am vazut ca trebuia sa iau si portocalele in calcul…

Vineri: in timpul orei de istorie a nins, vreo 5 minute cred, suficient cat sa ne distraga atentia pentru tot restul orei. La sport am jucat putin volei si dupa ce am ramas 7 insi in sala ne-a lasat profesorul sa mergem in clasa. Ora de educatie antreprenoriala a fost ceva mai animata decat altele, lucru imbucurator din punctul meu de vedere. La matematica imi gadilam colegele din fata si la religie “am repetat” pentru teza la latina, de fapt, stateam ghemuit si incercam sa nu fac pe mine. M-am calmat cand am vazut subiectele de la teza, la care n-am facut mai nimic, desi am scris la toate subiectele… Cum e mai grozav sa inchei o saptamana de scoala decat cu teza la latina?

Comments are closed.