Dupa ce ai petrecut ceva timp platind chirie luna de luna vei realiza ca ar fi mai bine sa incetezi sa stai in chirie si ca ar trebui sa imprumuti niste bani pentru a cumpara un apartament doar al tau. Daca esti pe punctul de a-ti cumpara un apartament nou, atunci trebuie neaparat sa citesti acest articol si sa tii cont de aceste aspecte:

-Zona in care iti cumperi apartamentul trebuie cercetata amanuntit. Spun asta deoarece in cartiere varietatea tipurilor de persoane este foarte mare si cam fiecare oras are zone ce trebuie oarecum evitate.

-Pretul. Inainte de a cumpara un apartament asigura-te ca acesta este vandut la pretul pieteii, si nu la un pret exagerat. Tocmai de aceea este bine sa cauti si sa vizitezi cat mai multe apartamente.

-Anul de constructie – Anul in care a fost construit blocul este foarte important. Un apartament este o investitie de durata, iar cand alegem sa cumparam un astfel de imobil terbuie sa avem in vedere anul de constructie al blocului. Anul de constructie are de asemenea un impact major si asupra pretului. Dar desi conteaza anul, vei gasi apartamente noi de vanzare in Bucuresti care sunt mai ieftine in anumite zone decat apartamentele ce au fost construite cu 30 de ani in urma, dar in zone mai bune. Anul de constructie si locatia imobilului trebuie aduse la un echilibru.

-Stabileste-ti de la inceput scopurile. Asigura-te ca transportul public este la indemana, ca ai scoli in zona si ca poti merge la cumparaturi fara sa faci o ora dus si o ora intors.

-Cand cauti online apartamente de vanzare in Bucuresti cere si informatii cu privire la locatie, la zonele apropiate. Bucurestiul este un oras cu o viata de noapte dezvoltata, si nu vrei sa ai surpriza ca la parterul blocului sa fie un club sau un pub ce tine deschis pana la ore tarzii.

-Chiar daca nu este obligatoriu, este totusi destul de important ca apartamentul sa aiba balcon, ba chiar si loc de parcare.

-Daca bugetul iti permite, ideal ar fi sa cauti apartamente noi de vanzare in Bucuresti. Adica apartamente construite in centre rezidentiale noi. Astfel de apartamente ofera confort maxim si facilitati extinse. Ba chiar poti beneficia de paznic sau portar, cat si de administratori ai blocului care se ocupa de toate micile probleme aparute pe parcurs.

-Etajul la care vei cumpara apartamentul joaca de asemenea un rol important. Se subintelege ca un apartament situat la ultimul etaj al unui bloc este mai ieftin decat un apartament la etajul 1 sau 2.

Daca cauti apartamente noi in Bucuresti gasesti o lista complexa si variata de anunturi cu apartamente de vanzare in capitala. Toate sunt apartamente in imobile noi, construite dupa 2010. Cumpararea unui astfel de apartament este o investitie sigura, avand garantia ca il putem lasa mostenire atat copiilor, cat si nepotilor.