Total Heat este unul dintre primii producatori si comercianti de sisteme de incalzire prin pardoseala, un sistem inovativ aflat pe o panta ascendenta in Romania. Dintre toate sistemele de incalzire aflate la dispozitia noastra, incalzirea electrica este cea mai performanta, acest detaliu fiind observat cu usurinta la nivel randamentului. In comparatie cu incalzirea pe baza de combustibil solid sau lichid, incalzirea electrica  ofera un randament cu pana la 50% mai bun.

O analiza temeinica asupra ansamblelor sistemelor de incalzire electrica ne arata faptul ca unul se diferentiaza in mod expres: incalzirea in pardoseala, Total Heat fiind printre primele companii implicate 100% in realizarea si promovarea acestei tehnologii. Cu un randament foarte bun dar si cu o estetica aparte, aceste sisteme de incalzire in pardoseala reusesc sa se faca placute de majoritatea celor care cauta o solutie optima pentru incalzirea propriei locuinte, a unui spatu dedicat activitatilor de birou sau chiar a unor localuri sau spatii publice.

De-a lungul timpului, Total Heat a incercat sa breveteze mai multe sisteme de incalzire in pardoseala, majoritatea dintre ele dovedindu-se a fi un real succes pentru piata noastra. Cea mai recenta tehnologie este CeraPro, un sistem pe baza de cabluri cu performante iesite din comun. Nu doar performantele efective promoveaza cu succes acest sistem de incalzire ci si maniera de instalare si functionare, una extrem de prietenoasa.

CeraPro – dovada certa a robustetii sistemelor de incalzire in pardoseala

Spre deosebire de alte produse incadrate in randul sistemelor de incalzire prin pardoseala, cablul CeraPro incalzire in pardosealacomercializat de Total Heat este unul extrem de robust. Grosimea de doar 3 mm dar si instalarea rapida il propun pentru orice idee de amenajare noua, incalzirea unei incaperi fiind acum mult mai la indemana.

Se instaleaza foarte rapid datorita robustetii sale, grosimea extrem de scazuta ajutand la plasarea in adezivul de sub placile ceramice. La fel se intampla si in cazul parchetului, CeraPro fiind unul dintre sistemele de incalzire in pardoseala ideal pentru orice tip de pardoseala, atat pentru cea de natura ceramica(gresie, piatra naturala sau marmura) cat si pentru cea din lemn(parchet, lambriu, samd).

Caracteristici importante

Aruncand o privire asupra lucrarilor prezentate in pagina Portofoliu Total Heat, ne dam seama ca tehnologia CeraPro a devenit tot mai apreciata si totodata foarte des intalnita in locuintele celor care au ales incalzirea in pardoseala. In randurile urmatoare vom puncta cele mai importante aspecte ale cablurilor CeraPro, motivele pentru care au ajuns in topul preferintelor clientilor Total Heat.

  • Grosime de doar 3mm, detaliu care faciliteaza pozitionarea sub pardoseala.
  • Instalare facila – grosimea scazuta ajuta la instalare, la fel cum tehnicienii Total Heat vor reusi sa fixeze covoarele de incalzire cu ajutorul unui tip special de banda.
  • Transport la indemana oricui – dimensiunile scazute conduc si la o greutate scazuta, amanunt care va ajuta sa transportati in orice locatie aceste cabluri.
  • Montaj in adeziv – probabil cel mai important avantaj, majoritatea sistemelor de incalzire in pardoseala avand nevoie de un montaj mult mai riguros.
  • Transfer optim de caldura – alegeti orice tip de pardoseala cu o grosime de 15-20 mm pentru ca instalatia alcatuita din cabluri CeraPro sa functioneze perfect.

 

Cablurile CeraPro reprezinta fara doar si poate un puternic avant tehnologic al companiei Total Heat, un mod subtil si performant de a incalzi un dormitor, un living, un hol sau o bucatarie. Iar daca doriti sa il folositi si in alte spatii, trebuie sa luati in onsiderare ca se poate monta cu usurinta la birou, intr-un local sau chiar intr-o zona publica.