Fiecare femeie adora rafinamentul, bunul gust, bijuteriile si accesoriile elegante. Ceasurile sunt accesorii clasice, dar extrem de unice. Acestea datorita gamei diverse de oferte, pot fi gasite intr-o gama diversa de modele, cu o carcasa rotunda, ovala, in forma de patrat sau in alte modele. Cel mai important este ca fiecare femeie sa gaseasca, modelul care sa o avantajeze in mod deosebit.

Ceasurile pot fi gasite cu curele diverse, care la randul lor sunt confectionate din materiale precum metal, silicon, piele sau cauciuc. Acestea reprezinta primul si cel mai important aspect, deoarece cureaua determina in cea mai mare parte si eleganta ceasului. Daca aveti nevoie de un model de ceas de dama rezistent, tip sport, puteti alege din gama diversa de modele cu o curea din silicon sau cauciuc. Acestea au culori variate, astfel puteti sa le accesorizati la diverse tinute.

Ceasurile cu o curea din piele sunt la fel de rezistente ca si modelele amintite mai inainte, insa acestea fac parte din categoria ceasurilor elegante. Va recomandam ca in cazul unui astfel de ceas evitati sa faceti sport, deoarece datorita transpiratiei cureaua se poate deteriora si in timp va avea un miros neplacut daca este in contact un timp indelungat cu transpiratia.

Cum era amintit mai inainte si carcasa poate avea diverse forme. Acestea pot fi simple sau decorate cu pietricele in culori variate, care emana eleganta si stil, oferind tinutei un aspect aparte si feminin. Modelele de ceasuri care au carcasa decorata cu pietricele sunt mai rezistente la frecare si ofera mai multa protectie geamului de ceas.