Pentru ca sunteti o persoana activa si doriti sa fiti in pas cu moda, nu trebuie sa lipseasca din colectia de bijuterii un ceas elegant sau unul tip casual. Timpul este extrem de pretios pentru fiecare persoana si pentru a putea ajunge mereu la timp in locul dorit, puteti opta pentru alegerea unui ceas potrivit atat stilului cat si tinutei. Datorita gamei diverse de modele, cu siguranta veti gasi si dumneavoastra modelul care sa va avantajeze cel mai mult. Ceasurile sunt cele mai importante accesorii pentru un barbat, astfel puteti alege 2-3 modele, pe care sa le schimbati in functie de eleganta tinutei si locului unde urmeaza sa fie purtat.

Cureaua ceasului in general este confectionat din metal. In cazul modelelor de ceas barbati puteti alege insa si cu o curea din piele, daca acesta urmeaza sa fie purtat la o tinuta casual sau la unul elegant. Va recomandam insa sa evitati sportul pe timp ce purtati un ceas cu o curea din piele, deoarece dupa un timp cureaua se va deteriora si va mirosii urat. In cazul acestor modele de ceasuri, cureaua poate fi gasit in nuante inchise, insa puteti alege si modele in culorile de alb sau albastru.

Pe timpul sezonului cald, la o tinuta casual sa sport, va recomandam sa alegeti din gama diversa de modele de ceasuri Casio, Guess sau Diesel. Aceste ceasuri sunt de o calitate aparte si au preturi avantajoase. Forma carcasei trebuie ales in functie de grosimea incheieturii. In cazul unei maini mari, optati pentru un ceas masiv.

Aceste accesorii pot completa orice tinuta, astfel trebuie ales cu atentie. Ceasul este simbolul elegantei si al statului social, care simbolizeaza stilul, personalitatea si sarmul.