Timpul trece si modele se schimba: daca in trecut, maxima transgresiune a unei femei faimoase, cea care o consacra definitiv ca “bad girl”, era sa pozeze goala pentru Playboy si sa arate, astfel, lumii intregi frumusetile ei, astazi e la moda sa refuzi aceasta oferta.

Prima pagina a istoricei reviste Playboy al lui Hugh Hefner nu mai are farmecul pe care o avea in timpurile lui Madonna: o veste recenta zice ca, Leona Lewis, castigatoarea emisiunii “X Factor” din Marea Britanie, care a facut sa scada topurile a jumatate de lume, a refuzat politicos oferta: “Sunt onorata, dar nu ma intereseaza”, ar fi raspuns Leona, in fata unei oferte de 1 milion si jumatate de euro.

Playboy nu se preocupa de cheltuieli cand e vorba sa-si asigure cele mai bune servicii. De fapt, si cele mai bune oferte nu reusesc sa convinga vedetele din muzica sa se transforme in iepurasi playboy: lui Kylie Minogue i-au fost propusi 1 milion si 700 de mii de euro, dar raspunsul ei a fost acelasi “Nu e pentru mine”.

Desi, ne aducem aminte ca recent tocmai Kylie Minogue a filmat un spot publicitar in lenjerie, transmis in cinema.

Interesante sunt si motivatiile care determina vedetele sa refuze oferta facuta de Playboy: Nely Furtado, 500 de mii de euro, refuza oferta justificandu-se: “Vreau sa pastrez ceva pentru dormitor”.

Lady GaGa, care in realitate a aratat mult … multora, raspunde ca muzica este unicul lucru ce o intereseaza. Dar admite, in mod sincer: “Faceti-mi o oferta cand voi fi in perioada promovarii unui album”.

Si frumoasa Rihanna, care deseori si-a aratat frumusetea in servicii fotografice, declara ca a refuzat propunerea de la Playboy “altfel mama ma omoara, am numai 20 de ani”.

In concluzie, sunt vedetele cele care au devenit mai pudice sau e coperta revistei Playboy cea care a devenit mai putin interesanta? Probabil, in aceste timpuri excesiv de ostentative, e mai in voga sa “ascunzi” decat sa arati.