Un eveniment care poarta o asemenea semnificatie trebuie sa fie organizat in cele mai mici detalii. Fiecare amanunt notat pe lista pare a imprumuta o importanta colosala in ansamblul celui mai reprezentativ eveniment din viata noastra, iar din aceasta cauza suntem tentati sa fim tot mai stresati in preajma nuntii. Repertoriul muzical trebuie sa fie omogen, pentru a nu crea disensiuni in cadrul publicului general. Meniul trebuie sa fie unul garnisit de preparate autohtone si internationale, asta pentru a fi pe gustul fiecarui nuntas. Ce sa mai discutam, poate doar tematica si fundalul coloristic reprezinta aspectele asupra carora mirii au libertate deplina de alegere.

Dupa zile intregi de epuizare, ajungeti si la aspectele care sunt relationate cu decorarea restaurantului ales. Culoarea pe care o selectati poate fi una exploziva, precum un roz fuchsia sau un bordo imperial, insa poate intruchipa si un ton cromatic neutru, precum beige-ul sau albul „ivory”. Vezi aici¬†nuanta argintie a momentului, un ton cromatic linistit care a captat atentia organizatorilor de nunti.

Totul depinde de tematica si stilul pe care doriti sa le imprimati evenimentului: modern, rustic, medieval, minimalist, opulent sau glam. Draperiile, perdelele si nuanta evidentiata la nivelul pardoselii sunt aspecte cromatice pe care nu le puteti influenta decisiv, insa culoarea ornamentelor pentru scaune, a fetelor de masa, a servetelelor, florilor ori a celorlalte decoratiuni depinde doar de gusturile cuplului.

Iar pentru ca vorbim despre un ambient cromatic echilibrat, sa vedem ce plusuri putem aduce corpurilor „statice” pe care trebuie sa le includem in sala, pentru confortul ori pentru divertismentul invitatilor.

Cabina de fotografiat este primul element pe care il vom lua in calcul, caci ne intereseaza ca al sau design sa fie desprins din povestea nuntii. Asadar, putem renunta la clasicul covor rosu care ne ghideaza spre intrarea sa si putem miza pe o alta nuanta, mult mai apropiata de cea a pardoselii ori a mochetei. De asemenea, putem personaliza exteriorul cabinei foto, nuantand fundalul cu un imprimeu romantic, cu un degrade de culori ori chiar cu poza cuplului de indragostiti. Specialistii din echipa Photobooth Romania va ofera posibilitatea de va „desena” designul exterior al cabinei dupa propriile gusturi, astfel incat aceasta sa ilustreze cat mai bine tematica nuntii.

Panoul de la intrare. Nu-i de mirare prezenta acestui element in imediata apropiere a intrarii, caci fiecare invitat trebuie sa isi gaseasca locul in sala. Un panou original, pictat in nuantele primare pe care le infatiseaza si restul decoratiunilor, reprezinta un artificiu de efect pentru ambientul nuntii voastre. Exceptand distributia invitatilor pe mese, ii puteti adauga acestuia diverse mesaje de intampinare, ori decoratiuni hand – made care se potriveasca stilului estetic ales.

Ringul de dans, centrul de greutate al petrecerii. Aici, imaginatia voastra va fi restrictionata intr-o anumita masura si de cerintele celor care vor ajunge pe scena, asta pentru ca in apropierea ringului pot fi montate diverse echipamente de sonorizare. Cu toate acestea, daca spatiul va permite puteti alege sa delimitati cumva ringul de dans, oferindu-i o alura mult mai retro, ori puteti monta un panou interesant in dreptul acestuia pentru a va premia castigatorii la probele de dans.