Pe langa multe alte piese auto, bateriile sunt printre cele mai importante deoarece fara ajutorul lor masina ar sta pe loc mult si bine. Ca sofer, am condus mai multe masini si am incercat diversi acumulatori, insa printre cele mai bune baterii sunt acele baterii auto Varta, care au rezistat chiar mai bine de 5 ani. Acestea sunt realizate in Germania si sunt lideri mondiali pe aceasta piata in continua dezvoltare. Cu o calitate mult superioara altor baterii, utilizand o tehnologie inovatoare in confectionarea acestora si avand experienta de zeci de ani in acest domeniu, nu imi fac griji de calitatea alegerii atunci cand vine vorba de baterii auto Varta.

Desigur, cand vine vorba de a schimba piese auto, mai putem face si alegeri gresite, pentru ca initial trebuie sa tinem cont de marca masinii, de tipurile de piese cu care aceasta are cea mai mare compatibilitate, vechime, pret si asa mai departe. Cei de la Varta au o gama foarte diversificata de baterii auto, asadar aici nu ar fi o problema in a alege ce este mai bun – baterii auto Varta in functie de cata nevoie de tehnologie si curent are masina pe care o conduceti, insa care tin cont in acelasi timp si de bugetul de care dispuneti.

Ar trebui sa aveti in vedere cateva lucruri atunci cand cumparati o baterie auto Varta sau macar sa luati cunostinta de unele aspecte. De exemplu, eu stiu din surse sigure ca masinile noi pe care le cumparati nu vor fi echipate cu baterii excelente, asadar as recomanda sa le inlocuiti inca din primul an de functionare. Ati putea crede ca noi fiind, ar putea sa reziste cativa ani buni, insa nu este chiar asa, de cele mai multe ori acestea fac probleme chiar de la primele porniri, spre deosebire de alte piese auto. La ultima masina ce am cumparat-o am schimbat bateria dupa cateva zile, deoarece facea probleme si chiar nu era una din preferintele mele. Am cumparat in loc o baterie auto Varta care functioneaza excelent pana acum.

Oricum ar fi, este recomandat ca dupa un timp sa schimbati bateria auto, cel mai indicat fiind sa achizitionati o baterii auto Varta, care ofera cel mai bun raport atunci cand discutam despre calitate si pret, iar acest lucru face diferenta intre Varta si alte marci de baterii auto. Unul dintre cele mai mari avantaje pentru aceste baterii este reprezentat de o noua tehnologie, numita PowerFrame, care va ajuta masina pe care o conduceti sa beneficieze de puterea sa pentru o perioada mai lunga de timp – asadar o veti schimba chiar si dupa 5 ani de functionare, uneori mai mult.

Varta ofera de cele mai multe ori o garantie de 2 ani pentru bateriile lor, spre deosebire de alte piese auto unde durata garantiei poate fi mai mica. Insa din experienta proprie si din discutiile cu alti soferi cu experienta pot afirma cu siguranta ca o baterie auto Varta poate sa reziste chiar si 5 ani fara probleme, spre deosebire de cele ale altor producatori care pot sa nu mai dea randament chiar si dupa doar 3 ani.