Cautati caruciorul ideal pentru copilasul dumneavoastra? Decizia este intr-adevar una dificila. Incepeti inca de pe timpul sarcinii cautarea modelului ideal, pentru ca sa aveti posibilitatea sa vedeti mai multe modele si astfel sa alegeti cel mai potrivit.

Alegerea este grea, pentru ca trebuie sa tineti cont de foarte multe aspecte, dintre care cele mai importante sunt:

  • siguranta
  • confortul
  • modelul caruciorului
  • numarul rotilor

Daca cautati un carucior pentru un nou nascut, aceasta trebuie sa fie neaparat cu landou, pentru ca pana la 4-5 luni, cel mic trebuie sa stea in pozitia orizontala. Cu siguranta nu doriti sa achizitionati doua carucioare, astfel investiti intr-un model multifunctional, cu spatar reglabil in mai multe pozitii, astfel poate fi folosit si pana la varsta de trei ani. Neaparat, caruciorul trebuie sa fie prevazut cu centura si cu bara de siguranta, care impiedica caderea accidentala a copilasilor. Franele sunt de asemenea esentiale, pentru ca previn rasturnarea caruciorului. Puteti opta si pentru carucioare ieftine, in cazul in care asigura siguranta micutilor.

Carucioare moderne, pentru toti copii

Inca nu stiti ce tip de carucior doriti sa achizitionati? In unele cazuri aveti ocazia sa alegeti dintre carucioare simple, multifunctionale si pentru gemeni. Carucioarele de o calitate foarte buna, sunt populare datorita designului inovator si multumita paletei largi de culori. Merita sa investiti in carucioare sigure pentru ca sunt potrivite pentru toate anotimpurile si sunt accesorizate cu husa de ploaie, cos bagaje si geanta pentru mamici. Cautati online sau offline si gasiti un carucior de calitate, confortabil si practic, tot ce doriti pentru copii.