Chiar daca sunteti insarcinata, cu siguranta doriti sa mergeti la strand sau la piscina. Datorita gamei largi de costume de baie, acum puteti sa va achizitionati un model in care nu trebuie sa va ascundeti burtica sau sa optati pentru costume baie incomode. Cu siguranta va veti bucura sa aflati ca in acest an, au aparut costumele de baie din materiale flexibile, care se extind si se muleaza perfect pe burtica. In plus, puteti sa si economisiti, datorita acestui material, pentru ca poate fi purtata indiferent de trimestrul in care sunteti.

In urmatoarele randuri, va prezentam cele mai des alese costume de baie pentru femeile gravide, astfel veti putea alege cu usurinta modelul ideal pentru dumneavoastra.

  • Costum de baie din 2 piese: va sta la dispozitie o gama larga de modele, cu culori, stiluri si imprimeuri diferite. Optati mai bine pentru confort, in locul unui costum baie care sa arate bine. In primul trimestru puteti sa purtati costumele de baie normale, insa odata cu cresterea burticii aveti nevoie de un model cu chiloti prevazute cu o banda de sustinere si de un sutien adecvat.
  • Costum de baie tankini: acest model este ideal pentru gravide, fiind extrem de confortabile, fiindca este alcatuit din chiloti si dintr-un sutien stil top. Astfel puteti face plaja fara sa expuneti la soare burtica. Cum trebuie sa va odihniti mult, puteti sa va cumparati si costum de baie online.
  • Costum de baie intreg: aceste tipuri de costume de baie sunt clasice, dar totusi mereu la moda. Sunt ideale pentru viitoarele mamici, care adora inotul. Sunt diponibile tot mai multe modele frumoase si cu culori calde sau aprinse.