Piata asigurarilor a fost printre putinele care nu au cunoscut efectele negative ale crizei economice, fapt relatat de catre specialistii domeniului chiar in acest an. Daca ne referim la asigurarile auto, cele de tip RCA raman in fruntea clasamentului ca numar de vanzari dar si ca sume incasate de catre principalele societati de asigurari din Romania, acest fapt fiind datorat in primul rand legislatiei in vigoare care impune incheierea unei polite RCA pentru orice tip de autovehicul aflat in circulatie.

Romasig este unul dintre principalii brokeri de asigurari auto din Romania, compania avand un trend ascendent inca de la lansarea pe piata locala. La baza ascensiunii companiei au stat atat factorii de natura financiara cat mai ales strategia adoptata de echipa manageriala, miza fiind pusa pe oferirea catre publicul interesat a unor tarife cat mai scazute pentru politele auto vandute.

In acest sens, Romasig a negociat tarifele companiilor de asigurari si s-a asigurat ca voi, soferii care achita semestrial sau anual bani pentru a intra in posesia unei asigurari RCA pentru propriul autovehicul, sa beneficiati de preturi competitive. Mai nou, Romasig a dezvoltat foarte mult platforma online pe care o puteti regasi la adresa www.romasig.ro, una dintre rubrici fiind echivalenta unui calculator prin care sa va puteti crea o imagine de ansamblu a pretului pe care companiile de asigurari le practica in acest moment pentru masina pe care o detineti.

3 pasi simpli prin care poti comanda o asigurare online

In primul rand, trebuie sa fiti constienti de faptul ca accesarea unui site precum Romasig se face exclusiv in baza unei conexiuni la internet. Fie ca alegeti sa faceti asta de la birou sau in timp ce va relaxati la propriul domiciliu, fie ca accesati site-ul de pe laptop, tableta sau telefon, Romasig nu necesita decat o simpla conexiune la internet pentru a avea parte de toate ofertele curente in vederea incheierii unei asigurari de tip RCA.

Pana in acest punct lucrurile sunt cat se poate de minimaliste, in etapa urmatoare fiind necesar sa accesati rubrica de Calculator RCA. Ce face mai exact aceasta pagina? Dezvoltatorii site-ului Romasig au dorit sa va puna la dispozitie cea mai simpla metoda de afisare a rezultatelor personalizate, calculatorul de tip RCA avand sarcina de a cauta tarifele in baza de date a asiguratorilor pentru a le alege pe cele care fac referire la masina voastra. Indiferent de marca, model, anul de fabricatie, capacitatea cilindrica sau istoricul soferului, calculatorul RCA va returna informatii veridice care se materializeaza prin tarifele practicate de catre societatile de asigurari.

Ultimul pas in vederea comandarii unei asigurari RCA online la cel mai bun pret este acela de comparare a ofertelor si de alegere a pretului care vi se pare justificat pentru alegerea facuta. Astfel, aplicatia va pune la dispozitie mai multe oferte din partea asiguratorilor si va afiseaza materiale informative astfel incat sa puteti lua decizia corecta. Daca nu stiti ce societati de asigurari sunt cele mai indicate pentru necesitatile voastre, nu ramane decat sa solicitati suportul dedicat al specialistilor Romasig.

Totul este mai simplu cand poti comanda asigurarea RCA de acasa sau din orice alt loc te afli, de pe laptop sau chiar si cu ajutorul telefonului mobil. Tu de unde comanzi asigurarea RCA?