Internetul este plin cu informatii despre fitness, bodybuilding, remodelare corporala, etc. Ceea ce vreau sa iti transmit in acest articol este cum sa obtii un corp frumos si sanatos, lucrand de acasa, fara a da bani pe sali de antrenament costisitoare. Vei stii exact ce exercitii de antrenament sa faci si le vei putea face gratuit, ajungand in timp la un corp frumos si sanatos. Suna bine, nu? Atunci sa trecem la subiect.

Indiferent unde ai cauta, peste tot vei gasi cele doua ingrediente pentru ca sa obtii un corp frumos si sanatos: antrenamentul si dieta. Antrenamentul este de mai multe categorii, dar ne vom axa pe principalele doua categorii de antrenament. Altfel spus, exista trei componente ale fitnessului pe care trebuie sa fii focalizat pentru a fii in forma si sanatos. Cele trei componente sunt:

– antrenament cardio
– antrenament de forta
– dieta

Bea multa apa

Omul poate trai zile intregi fara hrana, dar fara apa nu ar putea trai o zi. Apa este cel mai important element de care are corpul nevoie. Aproape in permanenta corpul elimina apa. Daca nu isi reface rezervele de apa, corpul se poate imbolnavi, iar in cazuri extreme, poate duce chiar la moarte.

Daca urmezi un plan de antrenament, apa nu este de ajuns pentru a reface rezervele de fluid ale corpului. De acum incolo bea si bauturi energizante cand urmeaza sa te antrenezi. Bauturile energizante contin ingrediente cum ar fi carbohidrati si electroliti.

Electrolitii sunt consumati in timpul activitatilor fizice solicitante si se pot reface prin bauturi energizante. Carbohidratii sunt necesari in timpul activitatilor intense, pentru a oferi mai multa energie.