Festivalul de vinuri de iarna din Lake Michigan

Adunati-va cu colegii dvs. iubitori de vin la Centrul Civic Holland pentru aceasta sarbatoare a vinurilor de pe malul lacului cu 15 vinarii locale. Biletele sunt precomandate 25 de dolari, 30 USD in ziua si includ 10 bilete de bautura si un ghid pentru vin.

LaughFest

Primul festival al rasului in toata comunitatea din tara se intoarce in fiecare an tocmai la timp pentru a ne depasi pragul de iarna pana primavara. Cumparati bilete la un spectacol cu ​​titluri cu comedianti de renume national, precum Jim Gaffigan, Jeff Foxworthy si Maria Bamford, participati la un stand-up local sau savurati haosul frumos al unei comedii improvizate. Produsele din eveniment beneficiaza de Gilda’s Club Grand Rapids

Vizitati lacul Michigan

Fara indoiala, cel mai mare dintre toate lacurile, Lacul Michigan este un punct de vedere pentru a fi privit atunci cand este atins de magia inghetata a iernii. Improspatati-va, apucati-va camera si petreceti o dupa-amiaza fotografiind si traversand peisajul celalalt mondial.

Coborare de schi sau snowboard

Indiferent daca sunteti novice sau va veti antrena pentru Jocurile Olimpice, Michigan ofera iubitorilor de zapada o multime de posibilitati de a lovi partiile. Pentru o calatorie de weekend, indreptati-va spre nord spre Boyne Mountain, Crystal Mountain, Caberfae Varfuri; sau, petreceti ziua la Cannonsburg.