Nu sunt destule ore pe zi! Prea multe prioritati. Intreruperi excesive. Intalniri nesfarsite. Lista continua! In timp ce o prioritate constanta este o necesitate, inclinarea spre furnizorii dvs. este vitala. Furnizorii dvs. sunt acolo pentru a oferi un serviciu de incredere. Ar trebui sa va economiseasca timp si  sa va permita sa va concentrati asupra obiectivelor pe care le aveti. Acelasi lucru este valabil si pentru firma de curatenie.

O firma de curatenie responsabila va poate economisi timp. Daca sunteti responsabil pentru gestionarea firmei de curatenie, urmatoarele sfaturi va vor ajuta sa obtineti rezultate optime de la aceasta. Relatia trebuie sa fie lipsita de stres si sa fie bazata pe incredere. Retineti aceste 3 recomandari:

1. Asigurati-va asteptarile de comunicare

Daca aveti o problema sau o nevoie legata de curatenie, asigurati-va ca intelegeti cu cine si cum sa comunicati. Stabilirea asteptarilor de raspuns este fundamentala. De exemplu, ce se intampla daca exista o situatie de urgenta? Contactele primare si secundare sunt clare si actuale? Cat de repede va raspunde firma de curatenie la care apelati? Cat de repede poate sa raspunda solicitarilor firma de curatenie? Ce fragmente din contract ar trebui revizuite pentru a asigura claritatea? Acesti pasi simpli va pot economisi timp. In concluzie, caile de comunicare bine definite nu ar trebui sa fie optionale.

2. Asigurati-va ca sarcinile contractuale sunt exact ceea ce aveti nevoie

Contractul cu firma de curatenie a fost semnat. Firma de curatenie porfesionista va intretine acum imobilul. Cu toate acestea, anumite elemente par sa lipseasca. Verificati contractul si observati ca anumite sarcini nu au fost identificate ca fiind necesitati. Trebuie sa asteptati pana cand aceste parti vor fi corectate si contractul refacut? Absolut nu! Frima de curatenie ar trebui sa proceseze rapid sarcinile care au suferit modificari. Asigurati-va ca sarcinile de curatenie sunt specificate exact cand aveti nevoie de ele si astfel va vor economisi timp pe termen lung! Ulterior, aceste noi sarcini ar trebui sa fie incluse in contract sub forma unei anexe pentru a exista un echilibru al responsabilitatilor de ambele parti.

Servicii profesionale de curatenie

3. Asigurati-va ca ati stabilit un program foarte clar

Intalnirile programate regulat cu firma de curatenie va vor economisi timp. Aceasta abordare proactiva permite o revizuire consecventa a nevoilor legate de calitate, inventar si schimbari. Atunci cand ati stabilit un orar fix, echipa de curatenie o sa stie in ce zile si la ce ore trebuie sa vina astfel incat sa va ajute sa economisiti timp.

Urgent Curat este firma de curatenie care va poate economisi timp

Urgent Curat este o companie care presteaza servicii de curatenie de cea mai buna calitate, oferind o gama completa de servicii de curatenie profesionale in zona metropolitana a Bucurestiului. Cu simtul responsabilitatii si al corectitudinii, aceasta va ofera un program personalizat de curatare in functie de necesitatile pe care le aveti sau pe care le-ati putea avea.