Probabil ca asta este una din cele mai frecvente intrebari ale conducatorilor de autoturisme din Romania, “cum sa calculez RCA si sa obtin o polita de asigurare avantajoasa?”

Raspunsul este unul la fel de simplu ca si intrebarea, cu ajutorul unui calculator RCA disponibil online, veti reusi sa nu doar sa calculati valoarea unei astfel de polite, dar si sa comparati ofertele de asigurare pe care firmele de asigurari le pun la dispozitia oricarui cilent.

Sistemul de calcul este unul foarte simplu si usor de inteles de oricine. Trebuie doar sa completati un formular si in cativa pasi veti foarte aproape de obtinerea politei dorite:

  • mai intai vei completa datele generale, ale tale si ale autoturismului tau;
  • alegi asiguratorul;
  • comanzi polita.

Pare simplu, nu? Atunci de ce sa te mai deplasezi la o societate de asigurari, cand poti primi polita dorita de tine chiar la domiciliu. Cele mai multe dintre site-urile de asigurari care practica aceasta metoda ofera si servicii de livrare gratuita si rapida in orice colt al tarii. Iar daca simti ca undeva, ceva nu este bine, poti renunta oricand sa semnezi contractul de asigurare si nu va trebui sa platesti nimic pentru asta, dar cum lucrezi cu profesionisti, vei vedea ca nu ai de ce sa iti fie teama atunci cand alegi cea mai bunaasigurare rca pentru masina ta.