O modalitate excelenta de a te bucura in aer liver este sa va faceti terasa. Gandeste-te la ea ca la camera pe care nu stiai niciodata ca ai avut-o!Un foisor sau o terasa poate functiona ca un spatiu de adunare sau un loc de odihna. Tine cont de urmatoarele 3 sfaturi atunci cand vrei sa incepi sa modelezi locul din aer liber:

1.Structura- ridicarea unui perete exterior poate avea un impact urias asupra terasei.Ganditi-va la o dimineata de sambata fericita, cu o ceasca de cafea calda sau o intalnire privata cu prietenii. Adaugarea unui perete de lemn cu plantatie integrata poate crea un efect insular. Sau incercati un gard inalt, chiar daca aveti o curte mica, exista inca mult spatiu pentru a merge sus!

2.Accesorii si mobilier – acestea pot avea un impact imens asupra spatiului tau. Gandeste-te la modul in care zona va fi utilizata: va fi in principal o zona de luat masa in aer liber sau un salon? Strangerea luminilor sau plasarea strategica a lumanarilor si a felinarelor creeaza o atmosfera calda si stralucitoare. O oglinda atarnata pe un perete de lemn reflecta frumos lumina si verdeata.

3.Elemente naturale – beneficiile elementelor naturale din spatiul tau sunt nenumarate. Ele pot fi linistitoare, functionale si reflectante asupra mediului din jurul vostru. Un accesoriu cu apa aduce un seniment linistit al spatiului. Includeti multa verdeata, fie intr-o oala decorativa, fie in peisajul spatiului tau.