Ce reprezinta sau care este stilul minunat ? Pentru unii, strangerea arsenalei perfecte de piese de zi cu zi si accentele la moda sunt descurajante; de unde incepeti? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, va trebui sa va insuflati gusturile. Cel mai bun lucru despre construirea unui dulap este ca nu exista un raspuns gresit, iar secretul de a avea un stil uimitor este personalizarea.

Un loc bun pentru a incepe este de a paria pe ceea ce exista in acest moment in moda. Tendintele servesc ca inspiratie minunata si sunt distractive pentru a te juca in jurul articolelor confortabile. Incepeti schimbarea prin efectuarea unui interviu de stil cu tine insuti, destinat sa descoperiti exact ce va face sa va simtiti increzatori si siguri. Iata cativa pasi care va vor ajuta sa va stabiliti stilul personal distinct.

Creati un portofoliu de moda. Uitati-va prin reviste si cataloage de moda si alegeti imaginile pe care le iubiti. Nu cumparati aceste lucruri, deci nu conteaza daca un element are un pret de 14.000 de dolari – trebuie doar sa va placa si sa-l taiati. De asemenea, puteti rasfoi imagini online pe bloguri si site-uri de stil, sau prin intermediul unui cont de Pinterest. Dupa ce ati proiectat portofoliul dvs., treceti prin imagini si incercati sa determinati ce este ceea ce va atrage la fiecare si incepeti o lista cu orice adjective care va vin in minte.

Listati preferintele personale. Creati doua coloane pe o foaie de hartie si etichetati-le: „Ceea ce imi place” si „Ceea ce nu-mi place”. Aceasta este sansa dvs. de a va elibera. Stiind ce nu va place este la fel de valoros precum recunoasterea a ceea ce va place. Luati in considerare culorile, texturile, modelele, stilurile, detaliile si tesaturile.

Iti plac culorile pastelate si tinzi sa stai departe de cele neutre? Va place sa purtati amprente abstracte, dar sa evitati floralele? Exista doar raspunsuri corecte; acest exercitiu este pur si simplu despre preferinta.

Desfasurati o evaluare corporala. Ce stiluri crezi ca functioneaza mai mult pentru corpul tau si care nu functioneaza bine? Exista anumite forme pentru care intotdeauna obtineti complimente? Iti place sa iti evidentiezi talia, umerii sau picioarele? Scrieti tot ce puteti gandi si puteti determina.

Ganditi-va la bucatile pe care doriti sa le mutati in garderoba dvs. si la cele pe care doriti sa le deplasati. Pentru a avea o colectie de imbracaminte care este potrivita pentru dvs., trebuie sa stiti de unde incepeti si unde va indreptati. Gandeste-te la stilul tau, la dulapul tau, la imbracaminte si la varietatea lucrurilor din care trebuie sa alegi. Cu ce ​​piese nu te intelegi? Aceste elemente sunt ceea ce doresti sa indepartezi. Daca aceste probleme au disparut si garderoba ta ar fi 100% cum ti-ai dori, cum ar arata? Raspunsul este exact spre ceea ce va indreptati.

Pe masura ce completati aceste exercitii, cautati adjective care continua sa apara in descrierea preferintelor, imaginilor si dorintelor voastre. Acestea vor fi cuvintele voastre de stil; incercati sa veniti cu cel putin cinci. Posibilitatile sunt nesfarsite: feminin, adorabil, clasic, creativ, trendy, unic, dramatic, puternic, uimitor, sofisticat, eclectic, bohemian, elegant, luxos, misterios, confortabil, accesibil, casual, sportiv, enigmatic si capricios. Odata ce ati gasit cuvintele stilului dvs., utilizati-le ca o foaie de parcurs pe masura ce decideti ce sa purtati si ce sa cumparati pentru a construi un dulap uimitor care va reflecta personalitatea.