Intre secolele 18-19, dezvoltarea agriculturii in Statele Unite a explodat.Din acel moment,masinile au inlocuit animalele si muncitorii,iar numarul fermelor s-a triplat. Apoi a urmat dezvoltarea si vanzarea comerciala a boabelor,legumelor,fructelor si animalelor modificate genetic.In timp ce fermierii produceau 2 pana la 3 ori mai multe alimente,densitatea nutritiva a alimentelor a scazut.O parte din acest lucru reprezinta cauza modificarii genetice.
De ce avem nevoie de vitamine?
Cantitatea de nutrienti din solul nostru de astazi nu este niciodata la fel de aproape pe cat a fost cea a bunicilor nostri cand erau copii.De aceea pentru a obtine un beneficiu nutritiv dintr-un castron de spanac echivalent cu anii 1950,ar trebui sa consumam astazi peste 50 de boluri cu spanac.
Acesta este motivul pentru care avem nevoie de multivitamine.Pur si simplu nu mai putem obtine toate substantele nutritive de care avem nevoie din alimentele pe care le mancam astazi.Consumul de alimente proaspete,intregi este o idee buna daca doriti cu adevarat sa oferiti corpului toate substantele nutritive vitale de care are nevoie.
Cum alegi?
Exista 3 idei principale pe care trebuie sa le cunoasteti atunci cand va alegeti vitaminele.
1. Formele nutrientilor – nu toate formele sunt egale.De exemplu exista diferite tipuri de vitamina B12.
2. Dozajul nutrientilor – asa cum o sticla de apa nu va ajuta un copac in timpul unei secete,portiile necorespunzatoare de vitamine nu va vor ajuta corpul.
3. Nu-Nu ingrediente – aveti grija de substantele chimice din vitaminele dumneavoastra.Acestea sunt adesea gasite in branduri ieftine si pot fi daunatoare.
Discutati cu medicul dumneavoastra pentru a afla mai multe despre cum sa va optimizati sanatatea.