Pre si post antrenament de curatare
A incepe antrenamentul cu o fata plina de machiaj este un obicei neplacut pentru porii dumneavoastra. Odata ce porii se vor deschide, nu vor primi ventilatia de care au nevoie si bacteriile vor fi prinse sub machiaj. Este de preferat sa aveti mereu la voi servetele demachiante sau servetele pentru bebelusi pentru a va curata tenul de machiaj inainte sa incepeti sa lucrati pentru a da posibilitateta pielii sa respire. Unele femei se simt mai increzatoare atunci cand sunt machiate in timpul antrenamentelor. In acest caz, aplicati produsele de machiaj non-comedogen si produse mai usoare, cum ar fi pudrele.

„Cand ne antrenam, uleiurile produse de pielea noastra actioneaza ca un hidratant natural. Astfel, pielea noastra sfarseste prin a se simti supla, hidratata si glamorizata. „Kelsey Emmanuel

Spalarea imediat dupa antrenament este cel mai bun mod de a va curata corpul de toate toxinele eliminate prin procesul de transpiratie. Dar daca va aflati intr-o criza de timp si aveti doar 30 de minute pentru a se potrivi intr-un antrenament, atunci acesta este locul in care servetelele de fata si corp pot veni la indemana. Stergerea pielii dupa un antrenament este mult mai buna decat sa lasati transpiratia sa ramana pe pielea voastra de ore.