Nu stiu despre voi, dar eu sunt obisnuit intotdeauna sa dau curs imaginatiei mele, iar acest lucru se reflecta cu siguranta in postarile blogului Extramile.ro. Subiectele care ma intereseaza sunt deosebit de diversificate, insa pentru a ma organiza adopt aceeasi strategie ca in mediul offline : imi urmaresc pasiunile. Asadar, asteptati-va sa gasiti multe sugestii de calatorie sau recomandari ce privec achizitiile IT sau casnice. Imi place sa raman puternic ancorat in viata reala chiar daca sunt un autentic „spion virtual” care cauta neincetat noi surse de documentare. Citesc si sunt citit, iar publicul meu are acces constant la post-uri originale, calitative, care aduc ceva nou intr-un peisaj ultra – saturat.

Nu va asteptati la un blog pur informativ pentru ca sunt obisnuit sa ofer o nota subiectiva fiecarui articol, indiferent de subiect. Ma astept la sugestii sincere din partea voastra, carora le voi raspunde prin sectiunea de comentarii. Imi place sa pastrez o usoara nota de anonimat, identitatatea mea fiind definita 100% de ceea ce scriu. Asadar, va invit intr-o calatorie culturala cel putin interesanta si va promit continut fresh aproape zilnic si postari care raspund nevoilor si intereselor citadine.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>