Zilnic devenim tot mai nelinistiti si tot mai abatuti. Se pare ca multi dintre noi nu mai stiu sa rada si sa se bucure de lucrurile banale dar superbe din jurul nostru. Este vital sa stim cum sa trecem prin viata, asadar foarte bine ar fi, ca macar saptamanal sa iesim din zona noastra de confort si sa ne petrecem cu prietenii.

Este foarte important sa ne recreem, sa ne detasam si sa uitam de nereguli iar cea mai obisnuita modalitate de a face aceasta e desigur, o desfatare sau o iesire in oras. V-ati intrebat de ce sa nu participati la o petrecere? Uitati de griji si de probleme cel putin pentru o noapte si participati la una dintre desfatarile pe care le organizeaza un prieten/amic, ori de ce nu planuiti chiar dumneavoastra una. Veti vedea cat de mult veti reusi sa comunicati si sa va relaxati!

Deasemenea, e foarte bine ca la respectiva desfatare sa nu fie doar dans, mancare si alcool. Spre a evada din obisnuinta ati putea sa va apropiati mai mult de cei dragi, folosind bancuri. Glumele sunt pe gustul oricui, deci un asemenea moment nu poate fi decat unul de nota 11.

Bineinteles ca la o petrecere voia buna e cruciala, asadar in orice imprejurare invitatii trebuie sa se simta nemaipomenit, sa se distreze. Totusi, placerea la o desfatare nu inseamna numai dansul ci si imprejurari hazlii, clipe cand toti invitatii rad cot la cot. In momentul in care discutam despre momente comice ar trebui sa discutam  cu certitudine si despre bancuri deoarece fiecare persoana adora aceste povestiri amuzante. De la cele mai cuminti, pana la cele mai deocheate, glumele sunt foarte bine receptionate in oricare situatie.

Pentru divertisment garantat nu trebuie sa lipseasca nici cele mai noi glume cu blonde ori bancurile cu Ion si Maria, deja cunoscute spre hazul pur romanesc.

Daca doriti sa aduceti asemenea clipe la petrecerea dumneavoastra, atunci tot ce e necesar sa faceti este sa vedeti care este cel mai carismatic dintre participanti si sa il rugati sa organizeze un astfel de moment. Desigur ca nu se vor spune doar bancuri seci, ori bancuri pe care toata lumea le stie, ci si bancuri deocheate. Glumele deocheate sunt propuse in special daca media de varsta e peste 18 ani spre a nu necinsti persoane pudice care nu s-ar simti confortabil la auzul acestor glume. Trebuie sa facem tot posibilul ca toti invitatii sa se simta bine.

In afara de persoana care va lua cuvantul si ceilalti vor putea sa se implice si sa spuna un banc pe care l-au auzit recent. Se va crea o stare extrem de grozava, unita, in care toti participantii se vor simti grozav si se vor detasa de ingrijorari si de probleme.

In caz ca planuiti sa atrageti cat mai mult apreciere participantilor, alegeti sa ziceti numai glume noi, glume care nu sunt stiute de toti. Deasemenea, pentru un plus de amuzament, daca aveti indestula incumetare si nu sunteti o fire sensibila, ziceti bancuri indecente si descoperiti cum se va implica si mai multa lume. Glumele deocheate ar fi de departe cele mai comice, asadar nu trebuie sa va sfiiti.

Din colectia de bancuri de spus la o petrecere pot face parte si glumele cu Bula, glumele seci, bancurile cu  politicieni sau politisti iar astfel, distractia e asigurata !