De multe ori, un eveniment atat de important precum o nunta ne capteaza fara doar si poate moment de moment, iar in organizarea acesteia orice detaliu conteaza, atat pentru bucuria invitatiilor, cat si pentru cea a mirilor.

O formatie pentru nunta in Bucuresti este greu de gasit, atat din punct de vedere al repertoriului muzical cat si al onorariului. Majoritatea formatiilor cer un comision deseori exagerat, de aceea reorientarea spre o varianta inovativa este de departe solutia.

Muzica este acel element de decor care intampina invitatii dar si care termina seara, asa ca, in mod traditional, am avea nevoie de o formatie care sa aibe un repertoriu muzical de zile mari, dar si care sa aibe un onorariu acceptabil. Cu siguranta exista generatia tanara, care pe de o parte este mai pasionata de muzica ritmata pe care se poate dansa pe saturate. Pe de alta parte exista generatia ceva mai in varsta, care este pasionata de muzica veche, sau cea de dor, traditionala, iar pentru aceasta niste piese folclorice ar putea fi exact solutia ideala.

Dar cum ramane cu mirii si dansurile lor predestinate? Cu siguranta romantismul predomina in aceasta situatie, iar valsurile sau melodiile blues ar putea fi de departe solutia, fapt pentru care ar trebui sa fim foarte atenti atunci cand alegem o formatie la nunta in Bucuresti.

In ultima vreme insa, organizatorii evenimentelor private si nu numai, au remarcat o formatie care se deosebeste cu desavarsire fata de celelalte si aceea este formatia Amatis, al carui repertoriu poate fi ascultat aici: http://www.trupa-amatis.ro. O trupa tanara, dornica sa acapareze piata muzicala, pregatita in orice moment pentru orice interpretare, capabila sa capteze acest moment din viata dumneavoastra prin muzica la intensitate mare.

Organizatorii din Bucuresti invita la nunta trupa Amatis

De ce? Pentru a face o atmosfera de zile mari, iar filmarile video si participarile din trecut vorbesc de la sine ,acolo unde aceasta trupa nu a dezamagit, gratie tinerilor care sunt foarte dornici de afirmare si sa-si puna pe scena calitatile muzicale viu alese.

V-ati gandit ca poate fi o solutie de zile mari aceasta trupa? Sau ca va poate personaliza un album dupa preferintele dumneavoastra astfel incat sa acoperiti toate momentele muzicale si toate etapele unei petreceri de succes?

Aveti posibilitatea sa faceti acest lucru acum in cel mai bun mod, iar cu siguranta castigul va fi de partea ambelor parti, iar amintirile vor fi foarte placute!