Ce este Raspberry Ketone?

Raspberry Ketone este un compus fenolic natural, extras din cetona (un compus aroma primar din zmeura rosie). Aceasta aroma este folosita in parfumerie, in produsele cosmetice, precum si in industri alimentara ca aditiv pentru a da aroma de fruct.In plus asta este una dintre componentele cele mai costisitoare, dintre aromele naturale utilizate in industria alimenara. Compus natural ce este posibil sa coste si 20.000 $ pe kilogram. The Food and Drug Administration a recunoscut ca Raspberry Ketone este un supliment garantat pentru folosire.

Institutul National de Sanatate a oferit o suma de lucrari de verificare ce privesc extractul de cetona din zmeura. Intr-o cercetare provocatoare cetona din zmeura fiind pusa pe celule adipoase (grasimi) in vitro. Ca urmare gradul de adiponectine s-a ridicat in mod semnificativ. Adiponectina fiind utilizata in tratarea diabetului zaharat , prin metabolizarea (arderea) grasimilor. In plus lipoliza (procesul de defalcare a grasimilor) s-a amplificat impresionant. Rezultatul testului cu extractul de cetona din zmeura a aratat ca exista un proces direct prin suspendarea acumularii de lipide in interiorul celulelor adipocite. Extractul de cetona pura din zmeura este, de obicei de 1-4 miligrame la kg de zmeura.

De ceva rastimp s-a lansat un nou preparat de-a dreptul revolutionar, pe piata internationala. Probabil ati auzit de Dr. Oz si noul preparat pe care il prezinta in emisiunile sale. Dar sa vorbim putin de Dr. Oz, cine este el? Ei bine Dr. Oz este cel mai experimentat si cunoscut medic de nivel mondial in razboiul cu kilogramele in plus. El converseaza si promoveaza in emisiunile sale, la mai bine de 11.ooo.ooo de telespectatori, formula sau produsul denumit de el “miracolul dintr-un flacon in batalia contra kilogramelor in plus”.

Formula sa este un extract de cetona, care repara cantitalea hormonal(a) si creste metabolismul, intensifica capacitatea organismului de a arde grasimile, reduce cantitatea acizilor grasi din organism si intensifica in mod absolut natural sensibilitatea la insulina, care reduce cantitatea de zahar din sange. Este antioxidant si antidepresiv.

Efectele lui Raspberry Ketone asupra organismului:

Rezultatele anti-obezitate a lui lui Raspberry Ketone sunt provocate de stimularea lipolizei. Lipoliza este modul firesc prin care organismul distruge grasimile in celule adipoase numite adipocite, descompunere ce are loc atat in tesutul adipos normal cat si in stratul de grasime maro. De asemenea suprima eliberarea lipazei pancreatice, o enzima digestiva necesara fractionari grasimilor alimentare astfel incat sa poata fi aspirate prin peretele intestinului mic.

Se sustine despre Raspberry Ketone ca are o compozitie apropiata cu capsaicina (un produs chimic natural care ajuta la metabolizarea grasimilor). Oameni de stiinta declara ca acesta sustine declansarea descompuneri celulelor adipoase. In prezent sunt o suma de probe stiintifice care confirma faptul ca Raspberry Ketone cu adevarat determina pierederea in greutate. Rezultatele testelor facute cu Raspberry Ketone au dovedit ca aceasta foloseste la inversarea procesului de crestere in greutate induse de un regim bogat in grasimi alimentare. Testele au confirmat de asemenea ca Raspberry Ketone apara si protejeaza ficatul impotriva inmagazinari de grasimi. Intr-o cercetare mai recenta, cercetatorioameni de stiinta au testat consecintele produse de Raspberry Ketone asupra celulelor adipoase, si au remarcat ca Raspberry Ketone sustine activarea adiponectinei (un hormon care comanda defalcarea lipidelor din organism si din alimente).

Este sanatos si sigur consumul de Raspberry Ketone?

Folosirea de Raspberry Ketone pe termen indelungat este sigur, fara efecte secundare sau dependenta, pentru ca este un supliment natural extras din zmeura rosie.

Unde sa gasesc Raspberry Ketone?

Este disponibil pe scara larga in magazinele online spacializate, precum si in farmaciile naturiste sau magazinele specializate in suplimente nutritive.

Sa folosesc Raspberry Ketone pentru a slabi?

Pentru ca este un supliment alimentar natural, Raspberry Ketone este recomandat in curele de slabire. Daca doriti o pierdere rapida in greutate, Institutul National de Sanatate promoveaza de asemenea consumul de alimente naturale si exercitii regulate. Pastrarea unui jurnal alimentar privat, cat si alocarea de opt ore de somn pe timpul nopti, si gestionarea stresului va poate folosi de asemenea sa mentineti o greutatea a organismului la un standard normal.

Exista indicii ca anumite terapii alternative (inclusiv yoga, meditatie, Tai Chi), va pot sprijini eforturile depuse pentru pierderea in greutate.

Daca va ganditi sa intrebuintati Raspberry Ketone pentru pierderea in greutate (sau in orice alt scop legat de sanatate), intrebati medicul dvs. inainte de initierea curei alimentare cu acest supliment.