Planul financiar este cel mai important aspect pentru persoanele care isi doresc sa isi identifice un job stabil, indiferent de domeniu. Cu atat mai mult ne intereseaza ce sume am putea castiga in momentul in care decidem sa ne dedicam o parte din programul nostru unei arii profesionale presarate cu mituri si afirmatii contrastante, care nu fac altceva decat sa ne induca in eroare. Vorbim despre angajarea intr-un studio de videochat, cariera de model online fiind un job care cunoaste o ascensiune impresionanta in societatea actuala, dovada fundamentandu-se pe numarul considerabil de studio-uri care si-au deschis portile in fata tinerelor fara experienta, insa dornice si motivate sa capete independenta financiara. Indiferent daca te decizi sa incerci pentru prima data meseria de model online sau daca background-ul tau afiseaza numeroase experiente cu acest domeniu dinamic, cel mai bine este sa te bazezi pe o serie de principii liniar trasate in momentul in care dai curs informatiilor provenite din mediul offline sau online.

1. Incearca sa afli cat mai multe informatii relevante despre procedurile de angajare si despre subordonarea acestora la cerintele legale. Din acest punct de vedere este bine sa verifici daca studio-ul de videochat pentru care urmeaza sa aplici isi defasoara activitatea in conformitate cu legea, asa cum se poate lauda Laguna studio videochat, un nume de referinta pentru industria videochatului din Bucuresti. Aici beneficiezi de un contract de munca sigur, care stipuleaza deopotriva obligatiile pe careva trebui sa le indeplinesti, precum si drepturile de care te vei bucura incepand cu semnarea contractului. In cadrul contractului de munca apar detalii referitoare la politica de confidentialitate, la zilele de concediu de care trebuie sa beneficieze ficare angajat in parte dar si cele care aduc in discutie facilitatile pe care le pune la dispozitie departamentul tehnic. Modele care lucreaza la Laguna studio dispun de echipamente de ultima generatie, care le asigura streaming-ul video si audio la cea mai inalta calitate, precum si camere ultra HD menite sa transmita imaginea in parametrii profesionali, astfel incat membrul sa fie pe deplin satisfacut.

2. Tine cont de procentele prezentate pe site-urile de specialitate, insa nu spera ca iti vor fi promise castiguri pe jumatate, pentru ca nu exista aceasta regula in niciun domeniu de activitate. Daca nu este pregatita sa iti imparti castigurile sau sa iti acumulezi veniturile pe baza comisioanelor inseamna ca nu esti compatibila cu alternativa de angajari videochat. Standardele industriei precizeaza inca din start un procent de maximum 30 la suta, promisiunile care depasesc aceasta limita fiind adesea nefundamentate, tocmai pentru ca un studio de videochat este supus unor numeroase cheltuieli, atat interne, care te ajuta direct pe tine ca model, dar si externe, pentru campania de marketing si promovare.

3. Studio-urile responsabile se vor asigura ca banii ajung in contul tau dupa o regula bilunara, insa exista si alte locatii care adopta metoda platilor zilnice. Bineinteles, tu ai un cuvant important de spus in momentul in care se traseaza modalitatile de plata, Laguna Studio oferindu-ti posibilitatea de a miza pe tips-urile individuale cumulate in urma aprecierii membrilor, sau pe comisioanele standarde percepute pe minut. Tine cont de fiecare detaliu in momentul in care mizezi pe un job in videochat si alege calitatea si seriozitatea, trasaturile intens promovate de Laguna Studio.