• 14 SEP 15
  • 1

  Febra Bieber

  Febra Bieber, cunoscuta si sub numele de Gripa Verde sau Infectia este o boala noua, extrem de periculoasa, ce se transmite atat pe calea aerului, cat si prin contact direct intre oameni. Virusul care provoaca “febra Bieber” este un hazard biologic de nivel 4 (scara are 4 niveluri, nivelul 4 indicand virusuri si bacterii pentru care nu exista tratamente sau vaccinuri).

  Momentan, nu se cunoaste locul de unde a pornit acest nou virus, insa se speculeaza faptul ca ar fi pornit de la o singura persoana. Se pare ca virusul afecteaza de 4 ori mai multe femei decat barbati. Mai mult, doar 22% dintre femei prezinta o imunitate naturala la acesta.

  Desi nu exista un tratament, dupa cum am spus mai sus, se poate apela la metode de controlare a extinderii bolii: izolarea totala sau eliminarea pacientului bolnav. Simptomele bolii sunt slabe la inceput, insa intr-un interval scurt de timp virusul incepe sa afecteze functionarea normala a creierului si provoaca o agresivitate ridicata. Un alt simptom este negarea existentei bolii la pacientul infectat.

  Pielea poate capata un aspect palid datorita ritmului cardiac scazut si functionarii afectate a creierului. Reducerea riscului de infectie se poate face cu un costum Hazmat de tip A, alaturi purtandu-se in permanenta dopuri pentru urechi si o armura subtire, cei infectati putand deveni agresivi rapid, existand astfel riscul loviturilor, zgarieturilor sau muscaturilor.

  Lasa un comentariu →
 • Posted by Robi on 14 septembrie 2015, 19:33

  febra asta e de ceva ani buni…

  Reply →

Lasa un comentariu

Cancel reply