Blog

Febra Bieber

/

Febra Bieber, cunoscuta si sub numele de Gripa Verde sau Infectia este o boala noua, extrem de periculoasa, ce se transmite atat pe calea aerului, cat si prin contact direct intre oameni. Virusul care provoaca “febra Bieber” este un hazard biologic de nivel 4 (scara are 4 niveluri, nivelul 4 indicand virusuri si bacterii pentru care nu exista tratamente sau vaccinuri).

Momentan, nu se cunoaste locul de unde a pornit acest nou virus, insa se speculeaza faptul ca ar fi pornit de la o singura persoana. Se pare ca virusul afecteaza de 4 ori mai multe femei decat barbati. Mai mult, doar 22% dintre femei prezinta o imunitate naturala la acesta.

Desi nu exista un tratament, dupa cum am spus mai sus, se poate apela la metode de controlare a extinderii bolii: izolarea totala sau eliminarea pacientului bolnav. Simptomele bolii sunt slabe la inceput, insa intr-un interval scurt de timp virusul incepe sa afecteze functionarea normala a creierului si provoaca o agresivitate ridicata. Un alt simptom este negarea existentei bolii la pacientul infectat.

Pielea poate capata un aspect palid datorita ritmului cardiac scazut si functionarii afectate a creierului. Reducerea riscului de infectie se poate face cu un costum Hazmat de tip A, alaturi purtandu-se in permanenta dopuri pentru urechi si o armura subtire, cei infectati putand deveni agresivi rapid, existand astfel riscul loviturilor, zgarieturilor sau muscaturilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>